Advertorial

19 sep 2018

Een groeiend aantal advocatenkantoren sluit een collectieve compagnonsverzekering, verzekert cyberrisico’s en sluit de beroepsaansprakelijkheidsverzekering over. Specifiek voor de advocatuur zet Freek Njio de belangrijkste verzekeringstrends op een rijtje.

19 sep 2018

Veel Raden van Commissarissen hebben behoefte aan juridische deskundigheid in haar gelederen. Vaak wordt dit ingevuld door een advocaat met specifieke kennis van een sector of met bestuurlijke ervaring. Naast uw juridische deskundigheid wordt er ook een beroep gedaan op uw bestuurlijk, financieel en strategisch inzicht. De Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders leidt op tot gecertificeerd commissaris. Zorg dat u kennis op peil is en bouw aan uw netwerk.

05 sep 2018

Het Prins Bernhard Cultuurfonds, dat al bijna tachtig jaar de motor van cultureel Nederland draaiende houdt met de ondersteuning van duizenden mooie en bijzondere projecten per jaar, is adviseur in filantropie voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Volgens Menno Tummers, adviseur mecenaat van het Cultuurfonds, kloppen steeds meer mensen voor een schenking aan bij het Cultuurfonds, vaak ingegeven door hun voorliefde voor een specifiek aspect van cultuur en natuur of belangstelling voor wetenschap.

29 aug 2018

Dit najaar hebben wij voor u weer een actueel juridisch cursusprogramma met cursussen op verschillende rechtsgebieden gericht op uw dagelijkse praktijk. Met een aantal nieuwe cursussen op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht, strafrecht en criminologie. Kies voor juridische cursussen van de grootste PAO opleider in Amsterdam!

22 aug 2018

Advocatie doet deze zomer in samenwerking met TGO Consulting online onderzoek naar de bedrijfsvoering van advocatenkantoren. De resultaten worden begin oktober gepubliceerd in de nieuwe editie van Advocatie Magazine. Wilt u als adverteerder advocaten en andere juridische dienstverleners bereiken? Kies voor Advocatie Magazine!

19 mrt 2018

De Jaguar XF Sportbrake combineert het prachtige design van de XF sedan met meer veelzijdigheid. Een grote bagageruimte en veel beenruimte maken zijn unieke stijl nog aantrekkelijker en prestatiegerichte Ingenium-motoren passen perfect bij een actieve lifestyle. De XF Sportbrake is beschikbaar vanaf € 56.210 of lease vanaf € 849 p.m.

14 mrt 2018

De New Jaguar E-PACE combineert sportief design met bijbehorende rijeigenschappen, dankzij dynamisch onderstel en krachtige, efficiënte motoren. Daarnaast verbaast deze compacte SUV met het gebruiksgemak en de ruimte van grotere auto’s: tot 1.234 liter bagageruimte. De E-PACE bewijst dat praktisch niet saai hoeft te zijn. Verkrijgbaar vanaf € 48.800.

16 dec 2013
Gift Guide

Deze decembermaand ga ik het anders aanpakken. Niet een dag voor Kerst in de eindeloze rij bij de Bijenkorf om de sokken voor mijn schoonvader te betalen en daarna nog eens om ze te laten inpakken. Niet het geijkte boek via Bol.com, compleet met glimmend cadeaupapier van een bal met armen en benen.

04 dec 2013
Juridisch PAO Leiden

Schrijf u nu in voor de postacademische Specialisatieopleiding Ondernemingsrecht. De cursus start op 6 maart 2014 en is goed voor 50 PO NOvA / 50 KNB. Voorgaande cursisten beoordeelden de opleiding gemiddeld met een 8,9.

24 sep 2013

Omnius Advocaten is een snelgroeiend netwerk van inmiddels 33 advocatenkantoren, met 340 advocaten verspreid door heel Nederland. Vanwege de groei van deze unieke formule is Omnius Advocaten op zoek naar ondernemende advocatenkantoren om het bestaande netwerk te versterken.

Pagina's

Subscribe to Advertorial