Advocatie

20 apr 2011

Krap drie maanden na de start van het Europese IP-nichekantoor Hoyng Monegier viel het doek voor Howrey, de Amerikaanse gigant waarvan Willem Hoyng met 26 anderen afscheid nam. Is er een verband tussen die twee gebeurtenissen, zag men de ondergang van Howrey aankomen? Een uitgebreid gesprek over het hoe en waarom met Willem Hoyng. "We moesten de droom opgeven."

Lees meer...
13 apr 2011

AKD Rotterdam stopt per 1 juni met het vastgoednotariaat. Dat bevestigt vastgoedadvocaat Teije van Dijk desgevraagd tegen Advocatie. Twaalf notariƫle medewerkers worden bij AKD ontslagen, waarvan tien in Rotterdam.

Lees meer...
13 apr 2011

Advocatenkantoor Stibbe heeft naar eigen zeggen het imago een van de leaders te zijn op het gebied van bestuursrecht en overheidsaansprakelijkheid. "Dat is bekend in den lande. En daarom zijn wij ook gewend om te werken op het snijvlak van recht en politiek," zegt advocaat Tom Barkhuysen van Stibbe. Een recente zaak die zich zeker bevindt op dat snijvlak, is de langstudeerdersregeling. "We gaan met deze zaak om zoals met elke zaak."

Lees meer...
11 apr 2011

Vanaf afgelopen vrijdag zijn de vestigingen van JPR in Groenlo en Zutphen gesloten. Alle medewerkers in deze twee vestigingen verhuizen naar de vestigingen in Deventer, Doetinchem en Enschede.

Lees meer...