Kogel door de kerk: Jeroen Princen van Ploum Lodder Princen naar DVDW Advocaten

Jeroen Princen zou weggaan bij Ploum Lodder Princen, ging toen toch niet weg, en afgelopen zomer opeens weer wel. Aan alle onduidelijkheid komt nu een einde: Princen heeft zich sinds 1 januari met zijn medewerkers René van de Klift en Michiel Hartman aangesloten bij het Haags-Rotterdamse DVDW Advocaten. Zij versterken de sectie insolventie en herstructurering, meldt DVDW in een persbericht.

Princen is tot DVDW toegetreden als partner. Hij bouwde in de afgelopen 22 jaar bij het mede door hemzelf opgerichte Ploum Lodder Princen een omvangrijke insolventie- en herstructureringspraktijk op. De laatste jaren kwam hij geregeld in het nieuws als en van de curatoren van het Imtech-concern, een van de grootste faillissementen uit de Nederlandse geschiedenis. Daarnaast heeft hij in veel zaken bestuurders en commissarissen bijgestaan in procedures bij de Ondernemingskamer.

Princen heeft altijd nauwe banden gehouden met DVDW-partner Theo Hanssen, die tot 2004 bij Ploum Lodder Princen werkte. “Hoewel wij al die jaren frequent hebben samengewerkt spraken wij nooit over een overstap,” aldus Princen in het persbericht. “Dat kwam pas in het voorjaar van 2017 toen we samen aan tafel zaten tijdens het Insolad Jaarcongres in Keulen. Vervolgens heb ik met alle partners kennisgemaakt, waarbij hun gedrevenheid en enthousiasme me direct opvielen. We kwamen er al snel achter dat we elkaar zouden versterken.”

Met de komst van de drie Ploum Lodder Princen-advocaten krijgt ook de sectie Corporate Dispute Resolution van DVDW versterking. Vooral Princen en Van de Klift hebben ruime ervaring met procedures bij de Ondernemingskamer en traden geregeld op voor bestuurders en commissarissen. Zo zijn ze betrokken geweest bij procedures inzake Landis N.V., Ecoconcern, Van der Moolen N.V. en Vestia. 

    | Mail de redactie | Print