Nieuwe Uitdaging bij... 360|advocaten, Zuidbroek Notarissen en Poelmann van den Broek

Het kleine Haagse kantoor 360|advocaten heeft er sinds kort een nieuwe, vierde advocaat-partner bij in de persoon van Carien Keuter (foto). Verder breidt Zuidbroek Notarissen uit, onder meer met een nieuwe partner. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Carien Keuter heeft zich per 1 oktober 2017 als partner aangesloten bij 360|advocaten in Den Haag, dat met haar komst vier advocaten/partners telt. Keuter heeft meer dan 25 jaar ervaring als arbeidsrechtadvocaat en heeft de afgelopen jaren gewerkt bij Rietmeesters en Houthoff. Binnen het arbeidsrecht heeft zij zich beziggehouden met een groot scala van onderwerpen, waaronder individueel en collectief ontslag, (wijziging van) arbeidsvoorwaarden, reorganisaties, het internationaal arbeidsrecht en het medezeggenschapsrecht.

Niels WolswijkNiels Wolswijk is per 1 november 2017 benoemd tot partner bij Zuidbroek Ondernemingsrecht Notarissen. Hij begon zijn loopbaan als kandidaat-notaris in 2008 bij De Brauw Blackstone Westbroek en was daar werkzaam in de corporate en M&A praktijk in Amsterdam en New York. Bij Zuidbroek zal Wolswijk zijn bestaande praktijk verder uitbouwen.

Melanie Alzafari Recentelijk is ook Melanie Alzafari bij Zuidbroek Notarissen in dienst getreden, als kandidaat-notaris. Zij is inmiddels vijf jaar werkzaam in het notariaat en was eerder onder meer verbonden aan notariskantoor Schut Van der Ven en bij NautaDutilh. Het begin 2015 geopende Zuidbroek Notarissen telt inmiddels elf medewerkers.

Ruud OldeOp 4 september 2017 is arbeidsrechtadvocaat Ruud Olde toegetreden tot het bestuur van Poelmann van den Broek in Nijmegen. Olde trad in januari 2006 als advocaat arbeidsrecht in dienst en is sinds 2007 partner binnen het servicegebied arbeid. Sinds september bestaat het bestuur van het kantoor naast Olde uit Arjan Stuij en Rudi Minkhorst.

 

    | Mail de redactie | Print