Nieuwe Uitdaging bij... KBS, Lexence, Loyens & Loeff en BarentsKrans

Deze week in Nieuwe Uitdaging bij...: een nieuwe, ervaren partner voor KBS Advocaten in Utrecht (Debby Kolk, foto) en liefst vier nieuwe gezichten bij Lexence. Daarnaast zijn er per 1 oktober 2018 nieuwe managing partners benoemd bij Loyens & Loeff en Rutgers & Posch.

Debby Kolk heeft zich half september als partner arbeidsrecht aangesloten bij KBS Advocaten in Utrecht. Zij is sinds 1992 advocaat en gespecialiseerd in arbeidsrecht en pensioenrecht. Eerder was Kolk onder meer werkzaam als advocaat/partner bij Bosselaar & Strengers (1996-2006). Ook speelde ze een rol bij de start van het interne advocatenkantoor van de Algemene Werkgeversvereniging Nederland VNO-NCW. Sinds 2015 had ze haar eigen advocatenkantoor ‘Deb by Law’ in Utrecht.

Pelin OztürkPelin Oztürk, Arno Krikke, Reinier Roeten en Daniël Segbert zijn sinds kort allen in dienst bij Lexence. Pelin Oztürk is gespecialiseerd in omgevingsrecht. Zij adviseert en procedeert in zaken over vergunningen, bestemmingsplannen en handhaving van (bestuursrechtelijke) regelgeving. Ook adviseert zij bij milieuzaken, zoals bodemverontreiniging, asbest en milieurechtelijk aansprakelijkheidsrecht. Hiervoor werkte Pelin bij AKD.  

Arno KrikkeArno Krikke is als kandidaat-notaris gespecialiseerd op het gebied van notarieel ondernemingsrecht. Hij adviseert zowel nationale als internationale cliënten over (her)structureringen, governance en M&A-transacties. Krikke werkte hiervoor onder meer bij Schut van de Ven Notariskantoor en Van Doorne.  

Reinier RoetenAdvocaat Reinier Roeten is gespecialiseerd op het gebied van vastgoedontwikkeling en ondersteunt bij zaken op het gebied van bouwrecht, projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling en vastgoedtransacties. Hiervoor was Roeten werkzaam bij Ekelmans & Meijer Advocaten in Den Haag.  

Daniël SegbertDaniël Segbert is gespecialiseerd in huurrecht. Hij adviseert en procedeert onder andere over (nieuwe) huurovereenkomsten, gebreken, huurbeëindigingen, renovatie en herontwikkeling van vastgoed en huurprijsherzieningen. Segbert werkte voorheen bij Ekelmans & Meijer Advocaten en Meester Advocaten.  

Bram LinnartzPartners Bram Linnartz (Vastgoed) en Thierry Charon (tax) vormen het nieuwe dagelijks bestuur van Loyens & Loeff. Zij volgen Marieke Bakker en Gert-Wim van de Meent op, die terugkeren naar de praktijk. Bram Linnartz, lid van de praktijkgroep Vastgoed, is benoemd tot Managing Partner. Eerder was hij voorzitter van het non-executive bestuur van Loyens & Loeff. 

Inge de LaatRutgers & Posch heeft Inge de Laat per 1 oktober 2018 benoemd tot Managing Partner. Zij is sinds 2015 als partner Arbeidsrecht aan het in 2013 opgerichte kantoor verbonden, en blijft ook werkzaam als advocaat. De Laat volgt Gerard Endedijk op, een van de medeoprichters van Rutgers & Posch, die zich weer volledig zal richten op zijn werk als advocaat. 

Jeffrey KoeneckeJeffrey Koenecke is begin deze maand door de rechtbank Den Haag beëdigd tot notaris te Den Haag. Koenecke is sinds 2010 als partner verbonden aan het Haagse kantoor BarentsKrans. Hij richt zich met zijn notariële praktijk op commercieel vastgoed, samen met zijn team. Hij begeleidt met name vastgoedtransacties en adviseert private en institutionele beleggers, asset-managers, ontwikkelaars, zorginstellingen, woningcorporaties en investeerders in duurzaam vastgoed.

Pauline ToetPauline Toet is per 1 oktober 2018 gestart als kandidaat-notaris bij Bird & Bird in Den Haag, waar zij de Corporate praktijkgroep gaat versterken. Haar notariële ervaring spitst zich toe op het ondernemings- en rechtspersonenrecht. Eerder was Toet werkzaam bij de kantoren CMS en Buren. 

Nikita GommerenOok Nikita Gommeren is sinds 1 oktober werkzaam bij Bird & Bird, als advocaat-medewerker. Zij versterkt de sectie Corporate. Gommeren is gespecialiseerd in cross-border M&A. Eerder was zij werkzaam bij de advocatenkantoren AKD en HVG Law, binnen de secties Corporate en M&A.

 

 

    | Mail de redactie | Print