Van Diepen Van der Kroef verhuist naar nieuw WTC Utrecht

Het Utrechtse kantoor van Van Diepen Van der Kroef verhuist per 1 oktober van het huidige bedrijfspand aan de Maliebaan naar het onlangs opgeleverde WTC Utrecht aan het Jaarbeursplein. Dit bevestigt het kantoor desgevraagd na berichtgeving op Vastgoedmarkt.nl.

Het advocatenkantoor huurt er ruimte op één verdieping waar de circa twintig advocaten en hun ondersteuning terecht kunnen. Zij werken in het huidige pand in aparte kamers verspreid over vier etages. In totaal telt het nieuwe WTC Utrecht zo'n 30.000 vierkante meter kantoorruimte. De eerste huurders hebben inmiddels hun intrek genomen in het gebouw. 

Als belangrijkste redenen voor de verhuizing noemt Van Diepen Van der Kroef de moderne uitstraling en de verbeterde ligging voor zowel cliënten als medewerkers, pal naast Utrecht CS (‘vier partners kunnen nu lopend naar hun werk’). Verder is er de mogelijkheid om de etage geheel naar eigen wensen in te richten.

Behalve in Utrecht heeft Van Diepen van der Kroef ook kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Hoorn. Volgens de meest actuele Stand van de Advocatuur telt het kantoor 68 advocaten.

 

    | Mail de redactie | Print