Advertorial

13 nov 2019

Recent onderzoek van Sdu en Advocatie laat opnieuw zien dat de balans tussen werk en privé binnen de advocatuur en het notariaat geregeld verstoord is. Het ziekteverzuim binnen deze branches loopt de afgelopen jaren op, waarbij een burn-out ziekteoorzaak nummer één is voor langdurige uitval.

11 nov 2019

Twee gevestigde namen in de juridische sector bundelen hun krachten. Devoon en Trivium Software zijn sinds vorige week samen verdergegaan als NEXTlegal en bieden daarmee het meest complete digitale hart voor de juridisch professional.

06 nov 2019

In deze gratis cursus bespreken prof. mr. dr. A.R. Houweling en mr. dr. P. Kruit op enthousiaste wijze de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht. Zorg dat u helemaal weer op de hoogte bent!

04 nov 2019

Vanuit je rol als (aankomend) bestuurder of toezichthouder merk je dat ook op het gebied van governance veranderingen elkaar snel opvolgen. In de Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders verken je deze velden. Inschrijven voor alle cursusdata in 2020 kan vanaf nu!

30 okt 2019

In de advocatuur groeit de behoefte aan inzicht in actuele getallen middels overzichtelijke rapportages. De waarheid over het functioneren van een kantoor zit vaak in de cijfers. Getallen liegen niet, maar de interpretatie blijkt soms voer voor discussie. Business Intelligence (BI) kan hier uitkomst bieden.

28 okt 2019

De consultants van YER Legal zijn werkzaam geweest in de advocatuur en het bedrijfsleven. Zodoende kennen zij de juridische markt van binnenuit. Kennis die onmisbaar is bij de werving en selectie van advocaten en juristen voor tijdelijke en vaste posities binnen de advocatuur, het notariaat en de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven.

23 okt 2019

Sinds enkele jaren is het mogelijk om via Mutsaerts een failliete boedel te verzekeren met de unieke CuratorenPolis. Inmiddels maken vele curatoren hier gebruik van. Bent u al op de hoogte van de mogelijkheden?

21 okt 2019

In de Mediation Opleiding MfN van Wagner leer je onderscheid maken tussen inhoud en emotie en oog te hebben voor ieders belang, waardoor je aan een gedragen eindresultaat kunt werken. Na de opleiding ben je in staat de MfN Kennistoets en het Assessment te volbrengen om MfN Registermediator te worden.

16 okt 2019

Oktober is 'European Cybersecurity Awareness Month'. Een goede reden om deze periode extra aandacht aan digitale veiligheid te geven. In de praktijk komen risico’s vaak voort uit achterstallig onderhoud of een gebrek aan wat we goede cyberhygiëne noemen. Daarom vier tips waar u direct mee aan de slag kunt.

16 okt 2019

Na meer dan een eeuw gaat bij alle autofabrikanten de knop om. Mercedes-Benz loopt – als grondlegger van de auto-industrie – voorop in de positieve verandering naar een duurzamere toekomst, voortgedreven door het motto ‘First Move the World’.

Pagina's

Subscribe to Advertorial