Advocatie

08 nov 2012

Naar wij denken ook interessant voor notarissen: onderricht in de kunst van het onderhandelen. Onlangs was het voormalige opperhoofd van het gijzelingsteam van de FBI in Nederland. Chris Voss was chief negotiator bij wereldwijd 150 kidnappings. In de Industrieele Grote Club in Amsterdam leerde hij aanwezigen de fijne kneepjes van het onderhandelingsvak. Advocatie TV was erbij, en maakte de volgende impressie.

Lees meer...

26 sep 2012

Voor iedereen die Moszkowicz-moe is: wees gerust, in dit videoverslag van de zitting bij de Raad van Discipline komt hij niet voor. Want hij ging immers niet. Kijk en luister naar de mensen die wél kwamen opdagen: deken Germ Kemper en Moszkowicz's advocaat Gabriel Meijers.

Lees meer...

27 jun 2012

Tijdens de tweede editie van de Kleine Kantoren Dag van Sdu Uitgevers nam AdvocatieTV een kijkje om te zien wat advocaten van kleine kantoren tegenwoordig bezighoudt. Thema was De advocaat als ondernemer. De crème de la crème van de kleinere kantoren was aanwezig, en ook een groot aantal eenpitters kwam de ondernemersvaardigheden aanscherpen.

Lees meer...

16 mei 2012

Afgelopen zondag werd in Den Haag de hardloopwedstrijd De Snelste Advocaat gelopen, onderdeel van de SDU Royal Ten. Advocatie TV was erbij, en maakte het volgende videoverslag.

Lees meer...

28 mrt 2012

Net als voorgaande jaren hebben we een videoverslag gemaakt van de presentatie van De Stand van de Advocatuur, afgelopen vrijdag in het WTC in Amsterdam.

Lees meer...