Advocatie

28 nov 2007

"Met de campagne hopen wij dat de mensen blijven".

Sinds vorige week is Simmons & Simmons een multimediale campagne gestart onder de slogan: "Simmons & Simmons vraagt zich af". De campagne is geen reactie op de 'leegloop' bij Simmons & Simmons, zo stelt bestuurslid Alexander Steensma. In de afgelopen periode vertrokken twee partners en het hele Douaneteam. Over het mysterieuze vertrek van partner Loet Venrooy is nog steeds geen duidelijkheid. Nieuwe aanwas is bij Simmons & Simmons dus gewenst.

Lees meer...
27 nov 2007

De 'inkopers' worden steeds agressiever. En dus word je vaker opgeroepen om mee te doen in een pitch. Maar hoe zorg je nu voor een perfecte pitch?
Christ'l Dullaert, Le Tableau
Lees meer...
21 nov 2007

Greenberg Traurig en Allen & Overy zijn in de prijzen gevallen tijden de prijsuitreiking van de Chambers Global Awards 2007. Donderdag 8 november werden de prijzen uitgereikt in Londen. Greenberg Traurig werd verkozen tot USA Law Firm of the Year en Allen & Overy werd Benelux Law Firm of the Year 2007.

Lees meer...
20 nov 2007

Welke relatie bestaat er tussen persoonlijke kenmerken van een advocaat en stress?
Om hier antwoord op te geven nodigen we u uit om mee te doen aan het laatste onderzoek in de Serie Advocaat en Stress die gepubliceerd zal worden op Advocatie.nl.
Het onderzoek wordt mede mogelijk gemaakt door RaymakersvdBruggen en Stressbalance.

Lees meer...
14 nov 2007

U heeft misschien stug dorgewerkt totdat u de status van senior medewerker of zelfs van partner heeft bereikt. Maar voor veel jongeren is dat niet het ideale perspectief, Die willen leuke projecten doen en zien wel waar ze uitkomen.
Christ'l Dullaert, Le Tableau
Lees meer...
12 nov 2007

Het glazen plafond is nog steeds niet doorbroken. De overheid gaat nu in samenwerking met het bedrijfsleven proberen om meer vrouwen aan de top te krijgen. Loyens & Loeff is hier ook bij betrokken.

Lees meer...
12 nov 2007

Amerikaanse advocatenkantoren zijn gek op ranglijsten en award dinners. De jaarlijkse prijsuitreiking van tijdschrift The American Lawyer is het hoogtepunt.

Lees meer...
07 nov 2007

Herkent u dat? Maar gelukkig bent u druk en kunt u deze kwestie snel opzij drukken. Op die manier blijft u wel even bezig, maar goed voor de toekomst is het niet. Acquisitie is zaadjes planten voor de toekomst.
Christ'l Dullaert, Le Tableau
Lees meer...
05 nov 2007

Het faillissementsverslag van Legal Point opgesteld door curator Udink klopt niet volgens Kees Post, directeur bij Juresta. Er wordt in het verslag aangegeven dat Juresta al voor de oprichting van Legal Point contact zou hebben gehad met de kantoordirecteur van Legal Point J.M. de Bruijn. Het contract dat gesloten is met Legal Point, zou mede tot het faillissement van Legal Point hebben geleid. Volgens Post is bij het opstellen van het verslag geen gebruik gemaakt van hoor en wederhoor.

Lees meer...