Advocatie

17 dec 2008

Jonge advocaten kiezen voor meer individuele vrijheid en groei. De nieuwe generatie advocaten zijn "Chips": dat is een Conscious Happy Independent Professional. In de 80'er jaren hadden we de yup, nu hebben we te maken met de Chip.

Lees meer...
09 dec 2008

Inmiddels hebben advocaten van twintig verschillende advocatenkantoren deelgenomen aan het onderzoek van de Cultural Capital Group naar Cultuur in de Top 50 Advocatuur. Dat is mooi, maar het kan natuurlijk nog beter. Vandaar deze herhaalde oproep: bent u advocaat bij een Top 50 kantoor, vult u dan de vragenlijst in. Het kost slechts 10 minuten. Deelname is anoniem en gegevens over uw kantoor blijven vertrouwelijk.

Lees meer...
03 dec 2008

De voorganger van Eversheds Faasen, Faasen & Partners, heeft een advocatenkantoor midden in de oceaan. Virtueel dan, in Second Life. Het kantoor bestaat uit drie eilanden. Een carrière-eiland, een kantooreiland en een presentatie-eiland. Het kantoor verwacht veel van 3D-toepassingen voor advocatenkantoren als virtuele ontmoetingsplek en marketingtool. Het Second Life-kantoor is een experiment.

Lees meer...