Dentons groeit door in Latijns-Amerika: ruim 10.000 advocaten wereldwijd

’s Werelds grootste advocatenkantoor Dentons blijft maar doorgroeien. Er zijn nieuwe combinaties aangekondigd met kantoren in Argentinië en Uruguay, waarmee naar eigen zeggen ‘het eerste echte Pan-Latijns-Amerikaanse en Caribische bedrijf in de geschiedenis van de advocatuur’ is ontstaan. Afgelopen voorjaar tikte Dentons al de 10.000 advocaten aan.

In Argentinië combineert Dentons in de komende maanden met Rattagan Macchiavello Arocena, en in Uruguay met Jiménez de Aréchaga, Viana & Brause. Het betreft in beide gevallen middelgrote kantoren met ieder enkele tientallen advocaten en partners, actief in onder meer M&A, banking & finance, geschillenbeslechting en arbeidsrecht. Met deze stap is Dentons gevestigd in 23 landen in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het kantoor betrad deze regio pas in 2016.

Eerder deze zomer kondigde Dentons al nieuwe combinaties aan met Kensington Swan in Nieuw-Zeeland, Gustavo Zacapa y Asociados in Honduras, Lee International in Zuid-Korea en MawereSibanda in Zimbabwe. Begin dit jaar vestigde het kantoor zich in Santiago in Chili. 

Half mei kondigde Dentons aan de mijlpaal van liefst 10.000 advocaten te hebben bereikt, op dat moment werkzaam bij 175 vestigingen in 78 landen.

 

    | Mail de redactie | Print