DLA Piper adviseert Dutch GP team bij terugkeer Formule 1 naar Zandvoort

DLA Piper heeft het Dutch Grand Prix team geadviseerd over de afspraken met Formula One Management om de Formule 1 terug te halen naar het circuit van Zandvoort. Dat laat het kantoor weten in een persbericht.

Patrick Mitchell, Media, Sport en Entertainment partner van DLA Piper in Londen, over de overeenkomst: ‘We zijn trots dat wij het Dutch GP team mochten adviseren over de afspraken met de Formule 1 om de race terug te halen naar Nederland. We hebben niet alleen twee van de laatste drie nieuwe promotors bijgestaan, maar ook verschillende teams, omroepen en sponsors.’ DLA Piper is blijkens het persbericht al vaker betrokken geweest bij het begeleiden van een nieuwe toetreder in de Formule 1.

Menno de Jong, lid van de raad van bestuur van Circuit Park Zandvoort: ‘We willen Patrick Mitchell en het DLA Piper team graag bedanken voor hun deskundige, pragmatische en doelgerichte aanpak. Ze hebben ons echt geholpen om deze complexe deal tot een succesvol eind te brengen. Volgens Formula 1 Management gebeurde dat alles in een recordtijd.”

Het DLA Piper team bestond verder uit Alastair Mackichan en andere leden van het wereldwijde Media, Sport en Entertainment team.

    | Mail de redactie | Print