Gratis online cursus ‘De strafzaak: zo bepaalt u een goede strategie’

In deze gratis cursus zet mr. Gerard Spong uiteen, aan de hand van alle fasen in het strafproces, - van het politieverhoor tot aan het laatste woord van de verdachte ter terechtzitting -, welke stappen u het beste kunt zetten wanneer u een cliënt bijstaat die verdacht wordt van een strafbaar feit. Zorg dat u helemaal op de hoogte bent!

Het bijstaan van uw cliënt in een strafproces is niet iets dat u kunt leren op de universiteit of op de opleiding tot advocaat. Ervaringen van uw confrères en leren van anderen maken van uw uiteindelijk een betere advocaat.

In deze weblecture zet mr. Gerard Spong uiteen, aan de hand van alle fasen in het strafproces, - van het politieverhoor tot aan het laatste woord van de verdachte ter terechtzitting-, welke stappen u het beste kunt zetten wanneer u een cliënt bijstaat die verdacht wordt van een strafbaar feit. Bijvoorbeeld, hoe u moet omgaan met het zwijg recht van de verdachte, of met een cliënt die u niet de waarheid vertelt. Hoe u getuigen verhoort ter terechtzitting en hoe u kunt inschatten welke houding tegenover de rechters het meest gepast is, en het meest effectief.

Uiteraard put mr. Gerard Spong in deze weblecture uit zijn jarenlange ervaring met bijzondere en geruchtmakende cliënten en zaken.

Na afloop van deze cursus:
• kunt u benoemen welke valkuilen zich in de verschillende fasen in het strafproces voordoen;
• kunt u adequaat reageren wanneer een cliënt u niet alles vertelt;
• kunt u voorbeelden geven op welk moment u de middelen in het strafproces kunt inzetten om uw cliënt zo effectief mogelijk bij te staan;
• kunt u bepalen welke strategie u het best kunt voeren ter terechtzitting.

Vraag de gratis cursus aan.

De auteur:
mr. Gerard Spong
Gerard Spong studeerde rechten op de Universiteit van Amsterdam en is werkzaam als advocaat bij Spong Advocaten Amsterdam. Hij behandelt de strafzaken en is in het bijzonder gespecialiseerd in (straf)cassatiezaken. Naast zijn advocatenpraktijk houdt Gerard Spong lezingen en schrijft hij literaire thrillers.

Gratis online proefcursus
2POLiever eerst ons aanbod uitproberen? Probeer dan nu gratis een online proefcursus van PO-Online uit. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of online nascholen bij u past.

U kunt kiezen uit één van onderstaande cursussen:
De 403-verklaring – prof. mr. S.M. Bartman
De strafzaak: zo bepaalt u een goede strategie - mr. G. Spong
Inleiding berekenen kinderalimentatie - mr. A. Wakker
Ontwikkelingen Arbeidsrecht 2019 – prof. mr. dr. A.R. Houweling, mr. dr. P. Kruit
Recente rechtspraak Huurrecht 2019-I - mr. E.P.W. Korevaar

Waarom nascholen bij PO-Online?
• Meer dan 260 onderwerpen
• Vooraanstaande docenten
• Onbeperkt toegang
• Maandelijks nieuwe actualiteiten

Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier de cursus aan.

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl 
Website: www.po-online.nl

    | Mail de redactie | Print