Grote Haagse kantoren werken samen in recruitment: ‘Haags hoppen’

Bird & Bird, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn en BarentsKrans organiseren voor de eerste keer gezamenlijk een evenement voor getalenteerde rechtenstudenten. Het event ‘Haags hoppen’ is een nieuwe samenwerking tussen de kantoren uit Den Haag voor high potentials.

Op vrijdag 27 mei 2016 slaan Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, Barents Krans en Bird & Bird de handen in één voor een gezamenlijke kennismaking met studenten. Het is voor het eerst dat drie grote advocatenkantoren samen optrekken om juridische toptalenten naar Den Haag te halen. Onder het motto ‘Haags hoppen’ bezoeken high potentials de drie kantoren om een kijkje te nemen in de keuken van de Haagse advocatuur. Aan de hand van het thema ‘Fotografie’ krijgen de studenten een case voorgelegd die bij ieder kantoor vanuit een andere invalshoek wordt belicht.

Ivette Engering, manager recruitment Bird & Bird in het persbericht: “Op deze wijze ervaren de studenten direct de verschillende kenmerken en rechtsgebieden van ieder kantoor.” Robin Funnekotter, hoofd recruitment & opleidingen van Pels Rijcken: “Tegelijkertijd kunnen de kantoren kennismaken met gedreven en enthousiaste rechtenstudenten. De deelnemers worden ook echt aan het werk gezet.” De dag wordt afgesloten met een BBQ op het strand van Scheveningen. Marleen Peelen, HR-officer, BarentsKrans: “Een van de leukste aspecten van werken in Den Haag is natuurlijk de nabijheid van het strand. Dat hebben onze kantoren gemeen en dat laten we de deelnemers daarom ook graag ervaren.”

De studenten kunnen zich van 5 april 2016 tot en met 18 mei 2016 inschrijven voor het ‘Haags hoppen’ evenement.

    | Mail de redactie | Print