Doe mee aan ons onderzoek Werken in de Advocatuur en het Notariaat!

Hoe is de arbeidsmarkt voor advocaten en notarissen? Hoe kijken zij aan tegen hun werk? Wilt u meedoen aan ons onafhankelijke onderzoek ‘Werken in de Advocatuur en het Notariaat’? Reageer dan snel, want het onderzoek sluit op vrijdag 23 augustus. Meer dan 600 advocaten en notarissen gingen u al voor!

Het invullen van de online vragenlijst vraagt vijf tot tien minuten van uw tijd. Mede met uw gegevens kunnen we de beroepsgroep een beeld geven van ontwikkelingen in de beroepsgroepen. De enquête Werken in het Notariaat wordt net als in vorige jaren gehouden in samenwerking met de KNB.

De gegevens zullen professionals (ondernemers en werknemers) een betrouwbaar referentiekader bieden. Voor dit onderzoek hebben we uw medewerking dus hard nodig!

Waarschijnlijk ten overvloede, maar: de resultaten worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld. Uw persoonsgegevens worden niet door ons geregistreerd.

Goed om te weten: de belangrijkste uitkomsten van deze enquête worden in oktober gepubliceerd in een themanummer van het Advocatie Magazine!

-> Naar de online vragenlijst voor de advocatuur

-> Naar de online vragenlijst voor het notariaat

    | Mail de redactie | Print