VBC Notarissen

 

VBC Notarissen is het grootste onafhankelijke notariskantoor in Nederland met kantoren in Amsterdam, Amersfoort en Nijkerk. Als full service notarieel dienstverlener hebben we uitgebreide en veelzijdige ervaring in het adviseren en begeleiden van uiteenlopende cliënten, variërend van particulieren tot overheden en internationaal opererende (middel)grote ondernemingen. VBC werkt vanuit Expertise & Cliënt teams waarin specifieke kennis en kunde is gebundeld. De teams opereren in nauwe onderlinge samenwerking zodat altijd en bij alle vraagstukken hoogstaande kwaliteit is gegarandeerd op alle aspecten van de klantvraag. Teamleden hebben één of meerdere persoonlijke specialismen en delen hun kennis actief met collega's en cliënten en verspreiden deze in zowel hun dienstverlening als via (vak)media. Zie ook vbcnotarissen.nl 

Vacatures

Nieuws over VBC Notarissen

18 jul 2018

VBC Notarissen neemt afscheid van vestiging Nijkerk

VBC Notarissen neemt afscheid van zijn kleinste vestiging, in Nijkerk. VBC Nijkerk gaat per 1 januari 2019 zelfstandig verder, meldt VBC op de eigen website. De vestigingen in Amsterdam en Amersfoort focussen op landelijke advies- en transactiewerk, waar het notariaat in Nijkerk vooral lokale ondernemers bedient. Dit begon elkaar te bijten, aldus managing partner Casper Jones (foto).

15 nov 2017

Zestien grote notariskantoren zetten vol in op online als De Echte Notaris

Notarieel netwerk NICO Notarissen heeft maandag een nieuw online platform gelanceerd. Via De Echte Notaris kunnen enkele notarisproducten en –diensten 100% online worden afgehandeld, waaronder samenlevingscontracten en aandeelhoudersovereenkomsten, zonder dat de klant nog naar het notariskantoor hoeft. Veel andere zaken - huwelijkse voorwaarden, testamenten, schenkingen – kunnen ‘maximaal digitaal’ worden geregeld. “Kan het niet voor 100%, dan toch voor 80%.”

14 jun 2017

Nieuwe Uitdaging bij… Allen & Overy, Freshfields, VBC en Van Steenderen MainportLawyers

Brechje van der Velden (foto) volgt per 1 september 2017 Ferdinand Grapperhaus op als bestuursvoorzitter van Allen & Overy in Amsterdam. Grapperhaus gaat terug de praktijk in: ‘Bij zijn aantreden in 2015 was het de bedoeling om na twee jaar te bezien of er uit de jongere generatie een kandidaat klaar was voor opvolging,’ aldus een persbericht. Verder heeft Freshfields een nieuwe managing partner, benoemt Van Steenderen Mainport Lawyers twee nieuwe partners en meldt VBC Notarissen drie liefst beëdigingen.

5 okt 2016

Nieuwe Uitdaging bij... Van der Feltz, AKD, Nysingh en De Haan

Na negen maanden een eigen kantoor te hebben gevoerd, heeft Marc Houweling (foto) zich nu als partner verbonden aan Van der Feltz advocaten in Den Haag. Verder breidt AKD de enkele maanden terug geopende Luxemburgse vestiging alweer uit en verwelkomen onder meer de kantoren Van Till en De Haan nieuwe gezichten. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

24 aug 2016

Nieuwe Uitdaging bij... VBC Notarissen, AKD, Bird & Bird en Van Benthem & Keulen

VBC Notarissen, 's lands grootste onafhankelijke notariskantoor, heeft een nieuwe partner benoemd in de persoon van Jeroen Veenhof. AKD heeft een nieuwe senior kandidaat-notaris ingelijfd, en daarnaast hebben Van Benthem & Keulen en Bird & Bird nieuwe gezichten verwelkomd. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

13 jul 2016

Nieuwe Uitdaging bij... BarentsKrans, Van Doorne, Pels Rijcken en Boekel

BarentsKrans heeft een nieuwe partner benoemd in de persoon van arbeidsrechtadvocaat Laurens de Graaf (foto). Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn en Boekel beschikken sinds vorige week over nieuwe toegevoegd notarissen, terwijl VBC notarissen per 1 augustus uitbreidt met de komst van Demis van Lierop. De Nieuwe Uitdagingen van deze week. 

    | Mail de redactie | Print