Nog ruim week tot de Legal Pubquiz in Amsterdam: de laatste plaatsen!

Was je nog van plan je met een slim, fanatiek team aan te melden voor de komende Legal Pubquiz van Rechtsorde en Advocatie in Amsterdam? Wacht dan niet te lang, want het is al volgende week donderdag 7 november en we hebben nog maar enkele plaatsen over. Schrijf je dus snel in!

De Nieuwe Poort aan de Zuidas in Amsterdam vormt op donderdag 7 november 2019 het decor voor de Legal Pubquiz van Rechtsorde en Advocatie, waar teams van advocaten en (bedrijfs)juristen het tegen elkaar zullen opnemen! Deelname is geheel gratis en inclusief een aangeklede borrel. Voor de winnaars zijn er toepasselijke prijzen.

Aanmelden kan met een team van drie tot vijf deelnemers. Die kunnen werkzaam zijn bij verschillende kantoren of organisaties. Willen jullie verzekerd zijn van deelname, schrijf je team dan zo spoedig mogelijk in via dit inschrijfformulier! Zeker als je bijvoorbeeld uit je hoofd de juridische term weet voor de situatie dat de eigenaar van een roerende zaak, waarvan een ander houder is, deze zaak aan een derde in eigendom overdraagt waarbij de houder dezelfde persoon blijft.* 

Wanneer: Donderdag 7 november 2019 van 19.00 tot 21.30 uur
Waar: De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, Amsterdam
Voor wie: Advocaten en (bedrijfs)juristen

Legal Pubquiz

* Traditio longa manu

    | Mail de redactie | Print