NautaDutilh, Houthoff, Hogan Lovells adviseren bij investering in kabelproducent

IK Investments Partners heeft een meerderheidsbelang verworven in 2Connect, een in 2000 opgericht bedrijf dat elektrische kabels voor complexe verbindingen produceert. 2Connect heeft zijn hoofdkantoor in Waalwijk staan en beschikt over productiefaciliteiten in Roemenië en China. Als adviseurs waren NautaDutilh, Houthoff, Hogan Lovells en ING betrokken.

NautaDutilh stond de oprichters van 2Connect bij – de familie Van der Put –, met een team bestaande uit Joost den Engelsman (lead), Joost Kloosterman, Mirjam Vos, Dido Wolvius, Joyce Treybus, Arnout Koeman, Edward Rijnhout en Sjuul Jentjens. ING gaf financieel advies aan de verkopers: het team bestond uit Martijn de Haas, Jordy Koetsier, Seb de Feiter en Nieck Boeding.

Advies aan het Europese private equity-fonds IK Investments Partners was afkomstig van Houthoff, om precies te zijn van Bram Caudri (lead partner), Tessa Rozendal, Joram van den Berg, Jasmijn Harms en Romee Kool. Tot slot verstrekten Wouter Jongen (lead partner), Dylan Goedegebuure en Stijn Reinders    namens Hogan Lovells juridisch advies aan de financiers.

Nadere financiële details over de deal zijn niet openbaar gemaakt.

 

    | Mail de redactie | Print