Nieuwe Uitdaging bij… AKD, Bird & Bird, Severijn Hulshof en bureau Brandeis

Frenk Huisman (foto) heeft per 1 november de overstap gemaakt van Baker McKenzie naar AKD, waar hij partner is geworden binnen de vastgoedpraktijk. Verder verwelkomt Bird & Bird een nieuwe finance partner en heeft Severijn Hulshof er een partner en twee advocaten bij.

Frenk Huisman heeft zich per 1 november als partner verbonden aan AKD, waar hij de vastgoedpraktijk komt versterken. Hij is afkomstig van Baker McKenzie, waar hij als partner leiding gaf aan de vastgoedafdeling. Eerder was hij ook partner bij Simmons & Simmons. Huisman heeft voornamelijk internationale investeerders, projectontwikkelaars en corporates geadviseerd, onder andere in de financiële sector en de energiesector.

Roger van BuurenRoger van Buuren is aangetreden als finance partner bij Bird & Bird, waar hij deel uitmaakt van het Energy & Utilities team. Van Buuren heeft ruim twintig jaar ervaring met projectfinanciering in deze sector. Eerder werkte hij als finance advocaat bij Loyens & Loeff, Stibbe, Bond Advocaten en ABN Amro.

Hein StroeveEsther SonneveldHein Stroeve heeft na ruim twintig jaar Ekelmans & Meijer verlaten. Hij is per 1 november partner geworden in de vastgoedpraktijk van Severijn Hulshof. Vanuit Ekelmans & Meijer komt ook advocaat-medewerker Renée Janus met hem mee. Esther Sonneveld (foto rechts) is de derde nieuwe advocaat bij Severijn Hulshof, afkomstig van Houweling & Kars.

Jade VersteegJade Versteeg heeft per 1 november 2019 de overstap gemaakt naar bureau Brandeis in Amsterdam. Als advocaat is zij gespecialiseerd in het mededingingsrecht. Zij heeft ruime ervaring met onder meer TMT, fintech, agri, zorg en mobiliteit. Versteeg is afkomstig van Maverick Advocaten.

Michel ThirijMichel Thirij versterkt per 1 november 2019 Scott+Scott, het Amerikaanse kantoor dat in juni de deuren opende in Amsterdam. Thirij treedt toe tot het dispute resolution team in Nederland en zal zich voornamelijk richten op kartelschadeclaims en corporate litigation. Hiervoor was hij advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek.

    | Mail de redactie | Print