Nieuwe Uitdaging bij…: Nysingh, Fender Advocaten en //DVLP

Diana Gunckel

Nysingh versterkt later dit najaar de gelederen met een advocaat-medewerker en twee kandidaat-notarissen afkomstig van KienhuisHoving. Fender Advocaten heeft een nieuwe partner in de persoon van Edwin de Rooij, en Lilian Birnie heeft zich zich als advocaat aangesloten bij //DVLP advocaten.

Chantal KolkMadlyn Hoek

Per 1 december 2019 starten Diana Gunckel (foto boven), Chantal Kolk (links) en Madlyn Hoek (rechts) als respectievelijk senior advocaat-medewerker en senior kandidaat-notarissen. Functies die zij eerder bekleedden bij KienhuisHoving in Enschede, maar nog niet in de hoedanigheid van senior. Gunckel en Hoek zullen zich toeleggen op het ondernemingsrecht en Kolk zal deel uit gaan maken van het team Vastgoed & Overheid.

Edwin de RooijEdwin de Rooij verbindt zich per 1 november 2019 als partner aan Fender Advocaten in Eindhoven. Hij richt zich op private equity, venture capital en M&A-transacties. Hij begeleidt fusies, overnames en joint ventures. De Rooij is afkomstig van Taylor Wessing. Hij is daarnaast medeoprichter van M&A In het Zuiden, een netwerk van professionals om de M&A-praktijk onder de rivieren te promoten.

Lilian BirnieLilian Birnie heeft zich recentelijk aangesloten bij //DVLP advocaten. Hiermee is ze de zevende advocaat bij //DVLP, een jong nichekantoor op het gebied van vastgoed dat in 2015 is opgericht. Ze zal zich vooral focussen op commercieel vastgoed, volkshuisvesting en wonen. Birnie was hiervoor werkzaam bij het Amsterdamse huurrechtkantoor Vulpes Advocaten.

    | Mail de redactie | Print