Nieuwe uitdaging bij…: Wolfs Kingfisher Advocaten en Quist Geuze Meijeren

Deze week in Nieuwe Uitdaging bij…: Wolfs Advocaten en Kingfisher Advocaten gaan samen verder onder de naam Wolfs Kingfisher Advocaten, Quist Geuze Meijeren versterkt zich met kandidaat-notaris Thomas van Nie en de Raad van Discipline in het ressort Arnhem-Leeuwarden krijgt een nieuwe voorzitter.

Met ingang van 15 oktober 2019 gaan het Limburgse Wolfs Advocaten en het Amsterdamse Kingfisher Advocaten intensief samenwerken onder de naam Wolfs Kingfisher AdvocatenJohn Wolfs (oprichter Wolfs Advocaten) en Ron Meulmeester (foto boven, founding partner van Kingfisher Advocaten) werken al langer met elkaar samen. Het nieuwe kantoor zal zijn cliënten met name bedienen op het gebied van (actuele) onderwerpen zoals de Brexit, de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en Corporate Governance.

Thomas van NieThomas van Nie gaat per 15 oktober 2019 aan de slag als kandidaat-notaris bij Quist Geuze Meijeren. Hij zal zich bezig gaan houden met commercieel vastgoed en het daaraan gerelateerde ondernemingsrecht. Van Nie was voorheen verbonden aan Stibbe.

Ubel van der WerffUbel van der Werff wordt per 1 januari 2020 de nieuwe voorzitter van de Raad van Discipline Arnhem-Leeuwarden. Hij volgt Tijn van Osch op. Van der Werff is momenteel raadsheer bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden en is al jarenlang lid van de Raad van Tucht van de Stichting Tuchtrechtspraak Scheidingsbemiddeling. Daarnaast is hij meer dan 25 jaar actief geweest als advocaat en heeft hij deel uitgemaakt van de Raad van de Orde.

    | Mail de redactie | Print