Nieuwe Uitdaging bij Allen & Overy, DLA Piper, Dentons Boekel, Freshfields en AKD

Internationale kantoren Allen & Overy, DLA Piper, Dentons Boekel en Freshfields Bruckhaus Deringer hebben in het kader van hun wereldwijde partnerpromoties nieuwe partners in Amsterdam benoemd. Zo is Hilde van der Baan (foto) per 1 mei een van de nieuwe partners bij Allen & Overy in Amsterdam.

Allen & Overy in Amsterdam benoemt per 1 mei 2019 twee nieuwe partners: Hilde van der Baan en Arnold Keizer tot partner. Zij maken allebei deel uit van de praktijkgroep Litigation en zijn sinds 2005 in dienst van het kantoor. Hilde van der Baan is gespecialiseerd in internationale arbitrage en in commerciële en corporate litigation. Haar praktijk omvat het volledige scala van geschillenbeslechting, met de nadruk op (contractuele) aansprakelijkheid, aan fusies en overnames gerelateerde geschillen en Projects en Construction arbitrage. Van der Baan wordt partner binnen Litigation & Arbitration.

Arnold KeizerArnold Keizer is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, met de nadruk op geschillen, grensoverschrijdende arbeids- en medezeggenschapszaken, compliance, bestuurderscontracten, overgang van onderneming en outsourcings. Hij doceert in het academisch- en postacademisch onderwijs en is redacteur van het Tijdschrift Recht en Arbeid. Keizer wordt partner binnen Employment & Benefits.

Jian-Cheng KuBij DLA Piper in Amsterdam zijn met ingang van 1 mei 2019 Jian-Cheng Ku en Jochem Beurskens tot partner benoemd. Jian-Cheng Ku is verbonden aan de Tax praktijk. Hij is gespecialiseerd in het adviseren bij investeringen door buitenlandse multinationals in Nederland, reorganisaties en fusies en overnames. Ku staat daarbij vooral Amerikaanse multinationals, fondsen en private equity cliënten bij. Hij heeft daarnaast uitgebreide ervaring met transfer pricing vraagstukken.

Jochem BeurskensJochem Beurskens is werkzaam in de Corporate praktijk. Hij richt zich met name op private equity en grensoverschrijdende M&A-transacties. Beurskens adviseert daarnaast regelmatig institutionele beleggers bij aan- en verkoop van vastgoed portefeuilles en bij M&A-transacties in distressed situaties.

Pieter van DeldenOok Dentons Boekel telt vanaf 1 mei twee nieuwe partners: Pieter van Delden en Martin Daverschot. Pieter van Delden adviseert nationale en internationale partijen over vastgoedtransacties en projectontwikkeling. Hij treedt voornamelijk op voor vastgoedbeleggers en is ook actief in de horeca- en parkeersector.

Martin DaverschotMartin Daverschot is als toegevoegd notaris gespecialiseerd in complexe vastgoedrechtelijke structurering voor nieuwbouwprojecten en renovaties, en adviseert over appartementsrecht en beperkte rechten. Hij is ook betrokken bij overnames en herfinanciering van grote residentiële en commerciële vastgoedportefeuilles.

Jelle DrokJelle Drok is met ingang van 1 mei 2019 benoemd tot partner bij Freshfields Bruckhaus Deringer in Amsterdam. Hij is sinds 2006 verbonden aan het kantoor en maakt deel uit van het internationale patent litigation team met litigators in Amsterdam, Düsseldorf, München, Londen en Hong Kong. Zijn praktijk bestaat vooral uit het voeren van octrooiprocedures voor multinationals in de tech- en life sciences-sectoren.

Igor DovgalioukVerder zijn bij Freshfields per 1 mei 2019 Igor Dovgaliouk en Alvaro Pliego Selie tot counsel benoemd. Dovgaliouk is gespecialiseerd in het effectenrecht, financieel toezichtrecht en ondernemingsrecht. Hij maakt deel uit van de Global Financial Institutions Group van Freshfields en adviseert zijn cliënten over diverse aspecten van het financieel toezichtrecht.   

Alvaro Pliego SelieAlvaro Pliego Selie is gespecialiseerd in het mededingingsrecht, staatssteun en vraagstukken rond (EU-)marktregulering. Een belangrijk deel van zijn praktijk betreft het procederen tegen besluiten van markttoezichthouders (zoals de Europese Commissie en de ACM) en in civiele mededingingsrechtelijke zaken.

Nancy MatosAKD breidt de M&A-praktijk uit met Nancy Matos. Zij heeft 15 jaar ervaring als Corporate en M&A-advocaat en is ook gekwalificeerd als advocaat in de Verenigde Staten. Zij adviseert cliënten bij fusies, overnames en joint ventures. Ze heeft het grootste deel van haar carrière gewerkt als advocaat bij Baker McKenzie, waar ze in Europa en VS heeft gewerkt aan diverse transacties van multinationals.

Steven VerschuurSteven Verschuur versterkt sinds maart als partner Osborne Clarke in Amsterdam en Brussel. Hij was eerder werkzaam bij HVG Law en Clifford Chance. Verschuur is een expert in EU-recht met een duidelijke focus op staatssteun, mededinging en internationale handel. Hij is onder meer specialist in verschillende belangrijke internationale sectoren van Osborne Clarke, waaronder Retail & Consumer, Life Science & Healthcare en Energy & Utilities.

Janneke PellikaanTom Low Advocaten heeft onlangs twee nieuwe gezichten mogen verwelkomen: Janneke Pellikaan en Jurjan Adriaansens. Pellikaan heeft ruim dertien jaar ervaring als advocaat en is specialist op het gebied van huurrecht (woonruimte en bedrijfsruimte) en het vastgoedrecht in brede zin (onroerend goed, VvE-recht, algemeen verbintenissenrecht en het burenrecht.

Jurjan AdriaansensJurjan Adriaansens is toegetreden als partner commercieel vastgoed bij Tom Low. Hij heeft veel ervaring met het huurrecht inzake bedrijfsruimtes, kleine en grote vastgoedtransacties en vastgoedrecht in het algemeen. Hij treedt vooral op voor commerciële vastgoedpartijen, zoals retailers, kantoorhuurders en vastgoedeigenaren.

Anne Martine de JongArbeidsrechtadvocaat Anne Martine de Jong is per 1 april 2019 als partner benoemd bij BINGH Advocaten in Amsterdam. Zij werkt sinds 2013 als advocaat bij BINGH en houdt zich bezig met alle facetten van het arbeidsrecht. Haar bijzondere interesse gaat uit naar vragen op het snijvlak van het arbeids- en ondernemingsrecht.”

Dirk Giltay VethDirk Giltay Veth is met ingang van 1 april 2019 toegetreden als partner bij FrankfortSluis Advocaten. Met zijn komst heeft het kantoor er meteen een vestiging bij in Nieuw-Vennep, de plaats waar hij sinds 2004 als advocaat werkt. Giltay Veth is een bevlogen advocaat, de vierde generatie uit een familie van advocaten. Hij is gespecialiseerd in bestuursrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht.

Geert de NijsGeert de Nijs is sinds 1 april 2019 verbonden aan Ploum in Rotterdam, waar hij de sectie Corporate/M&A versterkt. Hij is afkomstig van HVG Law, waar hij ruim drie jaar werkzaam was. De Nijs heeft ruime ervaring in het begeleiden van private, mid-market M&A-transacties en joint ventures. 

Wouter BrugmaWouter Brugma heeft zich in maart als M&A-partner aangesloten bij boutique kantoor Biesheuvel Jansen. Hij adviseert corporates, private equity-partijen en venture capital investeerders bij fusies, overnames, joint ventures en andere ondernemingsrechtelijke zaken. Voor zijn overstap was Brugma werkzaam bij Rutgers & Posch en Stibbe. 

Camiel BoersmaCamiel Boersma is in dienst getreden als advocaat bij Cleber in Amsterdam. Hij legt zich toe op de corporate litigation praktijk van Cleber. Hiervoor was Boersma werkzaam als advocaat bij DLA Piper in Amsterdam. Cleber is een nichekantoor gespecialiseerd in Corporate | Litigation.

    | Mail de redactie | Print