Nieuwe Uitdaging bij... Allen & Overy en Stek Advocaten

Allen & Overy in Amsterdam benoemt per 1 september 2019 Nicole Wolters Rucker tot counsel privacy en data. Zij werkte hiervoor bijna vijftien jaar bij Kennedy Van der Laan. Verder verwelkomt Stek Advocaten een nieuw gezicht afkomstig van NautaDutilh.

Nicole Wolters Rucker gaat bij Allen & Overy leidinggeven aan het team dat organisaties ondersteunt op het gebied van privacy en data, waaronder privacy compliance en data-driven bedrijfsmodellen. Wolters Rucker startte haar carrière als advocaat in 2004 en heeft zich sindsdien ontwikkeld als een autoriteit op het gebied van privacy en data. Voor haar komst naar Allen & Overy was Wolters Rucker associate partner bij Kennedy Van der Laan.

Tanja SchasfoortStek Advocaten heeft deze zomer Tanja Schasfoort aangetrokken als advocaat in de praktijkgroep Dispute Resolution. Zij is gespecialiseerd in commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillenbeslechting. Ook heeft ze ervaring met (inter)nationale arbitrage en procedures voor de Nederlandse overheidsrechter. Voor haar overstap werkte Schasfoort vier jaar bij NautaDutilh.

 

    | Mail de redactie | Print