Nieuwe Uitdaging bij... Asselbergs & Klinkhamer, Beer Advocaten en Straatman Koster

Judith Vermeeren (foto) is een van de nieuwe salary partners bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. Verder verwelkomt Beer Advocaten binnenkort twee advocaten afkomstig van Hogan Lovells en zijn er nieuwe gezichten bij Straatman Koster en La Gro Geelkerken.

Suzanne van Reedt DortlandAsselbergs & Klinkhamer Advocaten is onlangs uitgebreid met twee nieuwe salary partners. Judith Vermeeren (hoofdfoto) is gespecialiseerd in vastgoed, op het terrein van huurrecht, bouwrecht en appartementsrecht. Suzanne van Reedt Dortland (foto links) is gespecialiseerd in letselschade en staat slachtoffers bij na een ongeluk of medische fout.

Laura-Jean van de VenHet team van Beer Advocaten wordt op 1 juli 2019 versterkt met twee ervaren advocaten: Karen Jelsma (foto links) en Laura-Jean van de Ven. Beiden werkten hiervoor bij Hogan Lovells in Amsterdam, waar ze zich hebben gespecialiseerd in productaansprakelijkheid. Bij Beer Advocaten zullen zij zich inzetten voor slachtoffers van personenschade en hun nabestaanden en zich bezig houden met medische aansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid en verkeersongevallen.

Valerie de GierValerie de Gier is sinds 13 mei als advocaat verbonden aan Straatman Koster advocaten. Voor haar overstap was zij werkzaam bij Habraken Rutten in Rotterdam. De Gier houdt zich met name bezig met het adviseren en procederen over omgevingsrechtelijke vraagstukken.

Lizzy AugustinusLizzy Augustinus is per 1 juni 2019 aan de slag gegaan bij La Gro Geelkerken Advocaten – begin dit jaar ontstaan uit een fusie tussen La Gro en Geelkerken Linskens –. Augustinus versterkt er het team Bestuursrecht en heeft als specialisaties het Bestuurs(proces)recht, het omgevingsrecht en handhavingskwesties. Ze is afkomstig van Kneppelhout en Korthals. 

 

    | Mail de redactie | Print