Nieuwe Uitdaging bij... Baker & McKenzie, Loyens & Loeff en BOLT

Binnen de North American Corporate & Securities Practice van Baker & McKenzie in New York is de Nederlandse advocaat Jan Joosten (foto) aangesteld als partner. Ook bij BOLT Advocaten en Jebbink Soeteman zijn nieuwe partners benoemd, terwijl bij Loyens & Loeff kandidaat-notaris Christa Parlevliet is beëdigd als toegevoegd notaris. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Jan Joosten heeft zich als partner aangesloten bij de North American Corporate & Securities Practice van Baker & McKenzie in New York. Joosten beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in het adviseren van cliënten over fusies en overnames, joint ventures en transacties op de kapitaalmarkt. Ook heeft Joosten ruime ervaring in het vertegenwoordigen van Nederlandse en andere Europese bedrijven die actief zijn in de VS. Zijn vorige werkgever was Hughes Hubbard & Reed LLP.

Christa ParlevlietChrista Parlevliet, kandidaat-notaris bij Loyens & Loeff, is op 1 december 2016 beëdigd als toegevoegd notaris in het protocol van mr. R.H. Meppelink, notaris te Amsterdam. Parlevliet is lid van de praktijkgroep Family Owned Business & Private Wealth. Zij adviseert vermogende particulieren, families, familiebedrijven en family offices ten aanzien van de governance van de familie, het vermogen en de vennootschappelijke structuur, zowel op familierechtelijk- als op ondernemingsrechtelijk gebied.

Mark EijsingMark Eising is per 1 december 2016 partner bij BOLT Advocaten in Utrecht. Eising maakt de overstap van Wieringa Advocaten in Amsterdam, waar hij sinds 2013 werkte. Hij is een ruim ervaren advocaat op het gebied van vennootschaps- en ondernemingsrecht, en commercieel contractenrecht. Eising is gespecialiseerd in nationale en internationale fusies en overnames.

Rosa van ZijlRosa van Zijl is op 1 november 2016 toegetreden tot de maatschap van Jebbink Soeteman advocaten: een Amsterdams strafrechtkantoor. Zij startte haar loopbaan als strafrechtadvocaat in 2007 en stapte in 2013 over van Sjöcrona Van Stigt naar Jebbink Soeteman advocaten. Daar specialiseerde zij zich verder in financieel-economische strafzaken. Ook behandelt Van zijl commune strafzaken en voert ze procedures voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg.

    | Mail de redactie | Print