Nieuwe Uitdaging bij... Benvalor en Stadsadvocaat Overheidsrecht

Maarten van der Voort (foto) keert na een paar jaar in het bedrijfsleven weer terug naar de advocatuur: hij is gestart bij Benvalor. Verder heeft een oud-advocaat van Damsté zijn eigen kantoor in Almelo geopend. 

Benvalor heeft Maarten van der Voort verwelkomd als senior associate. Tot september 2017 werkte hij bij Kennedy Van der Laan. Na een uitstap van bijna twee jaar als legal counsel bij het knowledge transfer office Utrecht Holdings, keert hij terug in de advocatuur. Van der Voort is gespecialiseerd in het ondernemings- en intellectuel eigendomsrecht. In zijn praktijk focust hij zich voornamelijk op organisaties in de health en life sciences sector.

Mousa IchohMousa Ichoh is per 1 augustus in Almelo zijn eigen kantoor MI Stadsadvocaat Overheidsrecht begonnen. Het nichekantoor is gespecialiseerd in het overheidsrecht en focust naar eigen zeggen volledig op het leveren van ‘hoogwaardig juridisch maatwerk aan overheidsinstanties en hun ketenpartners’. Ichoh was eerder advocaat bij de kantoren Damsté en Nysingh.

 

    | Mail de redactie | Print