Nieuwe Uitdaging bij... De Brauw, Pels Rijcken, HDK Advocaten en Wenkebach

De Brauw Blackstone Westbroek versterkt de internationale mededingingspraktijk met de benoeming van Helen Gornall (foto) als partner. Maikel van Wissen is recent teruggekeerd bij het kantoor en is aangesteld als resident partner in Brussel.

Helen Gornall is sinds september 2018 verbonden aan De Brauw. Daarvoor werkte ze als (senior) jurist en Director Competion Law bij AkzoNobel en als advocaat bij Clifford Chance. Ze heeft in totaal zeventien jaar ervaring in complexe mededingingszaken en heeft bijzondere aandacht voor digitale regulering.

Maikel van WissenMaikel van Wissen begon zijn carrière in 2005 bij De Brauw, maar maakte in 2012 de overstap naar Linklaters. Ook hij is gespecialiseerd in het mededingingsrecht, op het vlak van diverse sectoren als Fintech, telecom, gezondheidszorg en media. Hij heeft zich in oktober opnieuw aangesloten bij De Brauw en is nu resident partner bij de Brusselse vestiging van het kantoor.

Freek SnippersFreek Snippers heeft zich per 1 november 2019 als partner verbonden aan HDK Advocaten in Amsterdam, waar hij de arbeids- en medezeggenschapsrechtpraktijk komt versterken. Hiervoor was hij achttien jaar verbonden aan De Vos & Partners, waarvan de laatste zeven jaar als partner. Hij begeleidt werkgevers, statutair bestuurders en werknemers, maar adviseert ook vakbonden en ondernemingsraden.

Jerre de JongJerre de Jong heeft zich per 1 november 2019 aangesloten als senior advocaat bij de cassatiepraktijk van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Hij is afkomstig van BarentsKrans, waar hij de afgelopen acht jaar werkzaam was en zich specialiseerde in cassatiezaken.

Gerben den HertogCorporate/M&A-specialist Gerben den Hertog is per 1 oktober 2019 toegetreden als partner bij boutique kantoor Wenckebach. Den Hertog heeft ruim 20 jaar ervaring als transactieadvocaat. Hij adviseert corporates, investeerders, start- en scale-ups over fusies en overnames, joint ventures, herstructureringen en andere ondernemingsrechtelijke zaken. Hij heeft eerder bij Freshfields en Boekel gewerkt.

Maaike PostmaArbeidsrechtadvocate Maaike Postma heeft sinds oktober 2019 de overstap gemaakt van Buren in Den Haag naar L&A Advocaten in Amsterdam. Haar praktijk is met name gericht op (collectief) ontslagrecht, overgang van onderneming, statutair bestuurder, AVG en internationaal arbeidsrecht.

Jens MaliepaardJoyleen VerhoekYur Advocaten & Consultants in Rotterdam versterkt zich met Jens Maliepaard en Joyleen Verhoek. Zij komen beide over van het kantoor Houweling & Kars advocaten in Bleiswijk en hebben een gecombineerde advies en procespraktijk. Maliepaard richt zich op financieel recht en collectieve procedures, Verhoek focust op contracten en vastgoed.

    | Mail de redactie | Print