Nieuwe Uitdaging bij... Dentons Boekel, Van Doorne, ENVIR en Florent

Dentons Boekel heeft de Banking & Finance-praktijk versterkt met de komst van Jacqueline Bell (foto) als partner. Verder breidt Van Doorne de arbitragepraktijk uit met een partner en een advocaat afkomstig van Simmons & Simmons. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Jacqueline Bell is per 1 juni 2019 als partner toegetreden tot de Banking & Finance-praktijk van Dentons Boekel. Zij is een financieel jurist die banken, financiers, leasemaatschappijen en kredietnemers adviseert over transacties naar Engels recht. De afgelopen vier jaar werkte zij als freelance juridisch advisseur voor onder meer ABN Amro en de Nederlandse ontwikkelingsbank FMO. Daarvoor werkte ze bij Allen & Overy en Norton Rose Fulbright.

Rogier SchellaarsFleur PotterVan Doorne versterkt de (internationale) arbitragepraktijk met Rogier Schellaars van Simmons & Simmons. Samen met Bas van Zelst leidt hij per 1 juni 2019 de arbitragepraktijk van Van Doorne. Per 1 augustus komt vanuit Simmons & Simmons ook Fleur Potter over naar deze praktijk. Schellaars is zo’n twintig jaar actief in de internationale arbitragepraktijk. Hij is lid van de ICC International Court of Arbitration en vervult diverse nevenfuncties binnen het NAI en de Dutch Arbitration Association.

Allard SchueringAllard Schuering is per 1 juni bij koninklijk besluit benoemd tot notaris, als ambtsopvolger van Ritzo Holtman in Utrecht. Hij is verbonden aan Holtman Notarissen en is gespecialiseerd in fusies en overnames, private equity, (internationale) herstructureringen, corporate governance en board room advies. De afgelopen vijftien jaar was Schuering werkzaam bij AKD, Clifford Chance en Baker McKenzie.

Erwin Noordover ENVIR Advocaten heeft Erwin Noordover aangetrokken als partner. Hij is als advocaat gespecialiseerd in algemeen en Europees bestuursrecht en werkte de afgelopen tien jaar bij Stibbe op de sectie Bestuurs- en omgevingsrecht. Hij treedt op voor zowel overheden als marktpartijen bij vraagstukken rondom windparken op land en zee, zonneparken, circulaire economie, energietransitie, schaarse rechten en subsidies voor duurzame energieopwekking.

Stijn ReindersStijn Reinders heeft per 1 juni de overstap gemaakt van Hogan Lovells naar Florent. Hij adviseert lenders, borrowers, ondernemingen en hun stakeholders over financieringen en zekerheden, herstructureringen en insolventies. Dit doet hij in een zowel nationale als internationale context.

 

    | Mail de redactie | Print