Nieuwe Uitdaging bij... Dirkzwager, Het Notarieel, SOLV en Greenberg Traurig

Het notariaat in het oosten van het land roert zich. Bij Dirkzwager is Anouk Bisseling (foto) tot notaris beëdigd, en Het Notarieel maakt de benoeming van liefst drie nieuwe partners bekend. Verder houdt Amsterdams advocatenkantoor Deikwijs op te bestaan: twee advocaten worden partner bij SOLV.

Anouk Bisseling, werkzaam bij Dirkzwager, is op 27 februari door de Rechtbank Gelderland beëdigd tot notaris te Arnhem. Zij begon in 2007 als kandidaat-notaris bij de afdeling Commercieel Vastgoed notariaat, nu Overheid & Vastgoed. Na het afscheid van haar opleider Walter Jansen nam zij als (toegevoegd) notaris in juni 2015 de vastgoedpraktijk over. Bisseling heeft een voorliefde voor vastgoedzaken in de energiesector en is specialist in de registratie van netwerken.  

Het Notarieel, een flink groeiend notariskantoor met meerdere vestigingen in het oosten van het land, heeft drie nieuwe partners benoemd: Anne-Marie Smelt, Elsbeth Zijlstra en Krishna van Zundert.

Anne-Marie SmeltAnne-Marie Smelt is als kandidaat-notaris sinds 2007 werkzaam geweest bij diverse notariskantoren. Daarvoor was zij belastingadviseur bij PwC. Tevens is zij bestuurder van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Bij Het Notarieel geeft zij leiding aan de sectie personen- en familierecht.

Elsbeth Zijlstra Elsbeth Zijlstra is als kandidaat-notaris sinds 2000 werkzaam in het notariaat. Zij is haar carrière begonnen bij CMS en is vanaf de start van Het Notarieel bij dit kantoor werkzaam. Zijlstra geeft leiding aan de sectie ondernemingsrecht en is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en de fusie en overnamepraktijk. 

Krishna van Zundert Krishna van Zundert is sinds september 2018 aangesloten bij Het Notarieel in Zwolle. Hij werkte hiervoor tien jaar bij Clifford Chance. Bij Het Notarieel geeft hij leiding aan de vastgoedsectie. Van Zundert is gespecialiseerd in commercieel vastgoed, ondernemingsrecht, (vastgoed)financiering en zekerheden.

Douwe LindersEva de VriesDouwe Linders en Eva de Vries zijn per 1 maart 2019 als partners toegetreden tot SOLV Advocaten. Zij zijn afkomstig van nichekantoor Deikwijs, dat ophoudt te bestaan. Met de komst van Douwe Linders en De Vries verstevigt het kantoor zijn positie op het gebied van mediarecht, IP litigation en data protection. Overigens is Linders zijn carrière ooit begonnen bij SOLV. 

Martin van HartenMartin van Harten heeft zich als zesde partner aangesloten bij //DVLP advocaten. Hij is gespecialiseerd in het omgevingsrecht en was eerder jarenlang werkzaam bij het Haagse kantoor Van der Feltz Advocaten en bij het Ministerie van Financiën. Zijn komst betekent een versterking van de groeiende bestuursrechtelijke vastgoed- en overheidspraktijk van //DVLP.

Marijn BodelierMarijn Bodelier is per 1 januari 2019 benoemd tot partner bij Greenberg Traurig in Amsterdam. Bodelier is gespecialiseerd in zowel vastgoed als bestuurs- en milieurecht. Hij is betrokken bij een breed scala aan bestuursrechtelijke kwesties en internationale vastgoedtransacties. Daarnaast staat hij cliënten bij in diverse bestuursrechtelijke en civielrechtelijke procedures.

IJsbrand de JongIJsbrand de Jong is per 1 maart 2019 als senior associate begonnen bij de sectie arbeidsrecht en pensioenrecht van Clifford Chance. De Jong is arbeidsrechtadvocaat en was eerder zeven jaar lang werkzaam bij Allen & Overy. Hij heeft ruime ervaring in diverse arbeidsrechtelijke kwesties, specifiek met grensoverschrijdende werkgelegenheidskwesties in het kader van fusies en overnames of herstructureringen en met arbeidsgeschillen (in de financiële sector).

Onno CusellOnno Cusell versterkt per 1 maart 2019 de sectie Corporate | M&A van Wintertaling advocaten en notarissen. De praktijk telt met zijn komst negen specialisten en bestaat onder andere uit het begeleiden bij (internationale) transacties, investeringen en aandeelhouderskwesties. Eerder was Cusell werkzaam als jurist Vennootschapsrecht bij Sterel c.s.

Susanne van de Pest Susanne van de Pest versterkt per 1 maart 2019 het civiele bouwrechtteam van Van der Feltz Advocaten. Zij is een ervaren vastgoed advocaat, gespecialiseerd in civiel bouwrecht en huurrecht, met een bijzondere belangstelling voor de ontwikkelingen met betrekking tot duurzaam bouwen en duurzame energie. Haar cliënten zijn aannemers, ontwikkelaars, verhuurders en huurders. Hiervoor werkte zij bij Severijn Hulshof. 

Hilde de KubberHilde de Kubber heeft zich per 1 februari 2019 aangesloten bij arbeidsrechtkantoor Boontje Advocaten. Zij is ruim acht jaar werkzaam als advocaat in de arbeids- en pensioenrechtpraktijk. Ze was eerder werkzaam bij Baker McKenzie, HDK Advocaten en CLINT Lawyers & Mediators. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van individueel en collectief ontslagrecht en adviseert over overgang van onderneming, arbeidsongeschiktheid en medezeggenschapsrecht.

 

    | Mail de redactie | Print