Nieuwe Uitdaging bij... Greenberg Traurig, Dentons Boekel, Brunet en Hemwood

Greenberg Traurig in Amsterdam heeft haar Corporate M&A team uitgebreid met zeer ervaren partners Bas Vletter (foto) en Herald Jongen. Bas Vletter is afkomstig van Loyens & Loeff, waar hij 35 jaar werkzaam was. Hij adviseert beursgenoteerde bedrijven, multinationals en private equity firms bij nationale en grensoverschrijdende transacties.

Herald JongenHerald Jongen maakt de overstap naar Greenberg Traurig van Allen & Overy. Hij is gespecialiseerd in outsourcing, technologietransacties, strategische samenwerkingen en fusies en overnames. Jongen heeft specifieke ervaring in het leiden van complexe transacties in de financiële en technologiesector.

Alexander Odle Alexander Odle is per 1 september werkzaam als partner binnen de Intellectual Property & Technology praktijkgroep van Dentons Boekel in Amsterdam. Hij houdt zich vooral bezig met intellectueel eigendom en handelsmerken. Odle is afkomstig van Nineyards Law. 

Jaap PendersPer 1 september 2019 is Jaap Penders advocaat-partner geworden bij Brunet advocaten. Hij is gespecialiseerd in financieel recht en ondernemingsrecht. In de afgelopen vier jaar voerde hij zijn eigen kantoor Penders advocatuur, daarvoor werkte hij bij enkele Zuidas-kantoren.

Greetje FimeriusGreetje Fimerius is per 1 september partner bij Maasdam Broers Fischer advocaten. Eerder was zij als advocaat werkzaam bij Houthoff en AKD. Fimerius is gespecialiseerd in het (Europese) aanbestedingsrecht. Zij staat hierin zowel (semi-)overheden als ondernemingen bij.

Leonie HamersmaHouthoff heeft een nieuwe vertegenwoordiger aangesteld in Houston, Texas: Leonie Hamersma. Zij zal in deze regio Houthoff’s netwerk onderhouden en vergroten. Hamersma was in het verleden zeven jaar werkzaam als advocaat bij Baker & McKenzie, waar ze zich richtte op M&A.

Nienke de JongSjors ZuethoffNienke de Jong en Sjors Zuethoff zijn per 1 september 2019 begonnen bij Hemwood. De Jong komt over van Ymere, waar ze werkte als bedrijfsjurist op de afdeling Gebieds-en projectontwikkeling. Zuethoff werkte hiervoor als advocaat bij Wijn & Stael. Hij begeleidt commerciële vastgoedpartijen en (semi-)overheidsinstellingen op het gebied van vastgoed- en bestuursrecht.

EricEric Steller heeft zich per 2 september zich aangesloten bij Meijers Canatan Advocaten. Voorheen werkte hij bij Spong Advocaten en Van Gessel Advocaten. Steller behandelt uitsluitend strafzaken. Zijn voorkeur gaat daarbij uit naar zaken waarbij veel forensisch onderzoek is gedaan.

Renée van HoofPer 14 augustus is Renée van Hoof begonnen bij het Bouw & Vastgoed team van het Rotterdamse kantoor Ploum. Van Hoof zal zich voornamelijk bezighouden met het civiele bouwrecht en vastgoedrecht. Ze was hiervoor werkzaam bij AKD.

Jacqueline Broeren-BernsJacqueline Broeren-Berns heeft zich verbonden aan LXA The Law Firm, waar zij het Corporate/M&A-team van het kantoor komt versterken. Broeren-Berns was hiervoor werkzaam als advocaat bij Van Benthem & Keulen. Hier had zij een sterke focus op M&A en vennootschapsrecht. Ook bij LXA zal zij deze focus behouden. 

Jorieke van StrijenEsther ZwiersHabrakenRutten heeft zijn team uitgebreid met Jorieke van Strijen en Esther Zwiers. De van NautaDutilh afkomstige Van Strijen is gespecialiseerd in commercieel vastgoed en huurrecht, en gaat aan de slag als counsel. Zwiers, voorheen Allen & Overy, wordt senior medewerker. Zij heeft vooral kennis van complexe overeenkomsten tussen partijen bij projecten in bouw, infrastructuur, vastgoed en energie.

Jelmer FeenstraJelmer Feenstra is in juni als advocaat-medewerker in dienst getreden bij Labré advocaten. Hier zal hij zich toeleggen op het ondernemings- en insolventierecht. Feenstra werkte de afgelopen 1,5 jaar bij een internationaal trustkantoor en eerder als advocaat bij AKD.

    | Mail de redactie | Print