Nieuwe Uitdaging bij... Hekkelman, Sarfaty, JahaeRaymakers en Greenberg Traurig

Hekkelman Advocaten in Nijmegen heeft een nieuwe partner verwelkomd in de persoon van Annemarie Weersink (foto), voorheen partner bij JPR Advocaten. Verder is een De Brauw-advocate haar eigen kantoor begonnen en melden onder meer Weebers Vastgoed Advocaten, JahaeRaymakers, Sarfaty en Greenberg Traurig nieuwe gezichten. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Per 1 februari 2016 is Annemarie Weersink als advocaat en partner verbonden aan Hekkelman Advocaten in Nijmegen. Zij was eerder partner bij JPR Advocaten in Doetinchem. Weersink heeft ruime ervaring op het gebied van Ondernemingsrecht (o.a. herstructureringen) en Insolventierecht. Daarnaast wordt zij regelmatig benoemd tot curator in faillissementen. Bij Hekkelman zal zij zich inzetten om de sectie Ondernemings- en Insolventierecht verder uit te bouwen.

Dirk BerendsenDirk Berendsen is per 1 februari 2016 toegetreden tot Weebers Vastgoed Advocaten in Eindhoven. Tot zijn kernactiviteiten rekent hij begeleiding bij dispositie en acquisitie van kantoren, retail, industriële objecten en woningportefeuilles. Berendsen werkte voorheen in de vastgoedpraktijken van CMS, Baker & Mc Kenzie en Loyens & Loeff.

Joyce VerhaertJoyce Verhaert is sinds 8 februari in dienst als advocaat bij JahaeRaymakers, waar zij deel uitmaakt van de economische en internationale sanctierechtpraktijk. Verhaert heeft een grote passie voor het (financieel-economische) sanctierecht. Naast het verlenen van diverse soorten bijstand aan natuurlijke en rechtspersonen in straf- en boetezaken houdt zij zich bezig met het beheer van de door haar opgerichte website BijzonderStrafrecht.nl, het organiseren van cursussen op het gebied van fraude en is zij nauw betrokken bij het Kennisplatform Faillissementsfraude.

Femke van der HeijdenFemke van der Heijden versterkt sinds 1 februari 2016 de sectie Vastgoed & Overheid van Sarfaty Advocaten. Zij heeft als advocaat zeer ruime ervaring op het gebied van het omgevingsrecht/ruimtelijk bestuursrecht en bestuursprocesrecht. Zij adviseert en procedeert onder meer over omgevingsvergunningen, bestemmingsplanprocedures, afwijkingen van bestemmingsplannen, handhavingskwesties en andere bestuursrechtelijke kwesties.

Marijn BodelierMarijn Bodelier is per 1 februari 2016 in dienst getreden als of counsel advocaat bij Greenberg Traurig in Amsterdam. Bodelier gaat zich bezighouden met bestuursrecht. Hij was hiervoor ruim acht jaar werkzaam bij Gaastra advocaten op Schiphol.

Camiel CorstenPer 1 februari 2016 is Camiel Corsten verbonden aan Bergh Stoop & Sanders Advocaten in Amsterdam. Corsten maakt deel uit van de ondernemingsrechtpraktijk en houdt zich bezig met zowel de transactie-, advies- als procedurele ondernemingsrechtpraktijk. Hij is afkomstig van Cordemeyer & Slager / Advocaten, een in de IT-markt gespecialiseerd nichekantoor.

Germaine KuisGermaine Kuis versterkt sinds 1 februari de sectie Familie- en Erfrecht van GMW advocaten in Den Haag. Zij is gespecialiseerd in het erfrecht en is sinds 2005 advocaat. Daarvoor is zij werkzaam geweest als kandidaat-notaris en juridisch adviseur bij de Haags Voorburgse Erfrecht Praktijk.

Christian MalipaardChristian Malipaard heeft per 1 februari de overstap gemaakt naar The Legal Group Advocaten, waar hij verantwoordelijk wordt voor de sectie vastgoed. Hij adviseert en procedeert op het gebied van bouwrecht, huurrecht en onroerend goedrecht. Gedurende de afgelopen tien jaar bouwde hij advies -en proceservaring bij middelgrote kantoren in de regio Rotterdam en in Den Haag.

Marlies KoppenolMet ingang van 10 februari 2016 is Marlies Koppenol als advocaat aangesteld bij het in mededingingsrecht gespecialiseerde kantoor Maverick Advocaten NV. Zij adviseert en procedeert op het gebied van het (Europees) mededingingsrecht en sectorspecifieke regulering, zoals telecom, post en zorg. De afgelopen jaren was Koppenol al als juridisch medewerker en paralegal werkzaam bij het kantoor.

Guido StuytGuido Stuyt is als senior kandidaat-notaris overgestapt naar Van Heeswijk notarissen te Rotterdam. Stuyt specialiseerde zich de laatste jaren in de brede veilingpraktijk. Bij Van Heeswijk zal hij het veilingteam versterken en zal de bestaande veilingpraktijk continueren en verder uitbouwen.

Nieuw kantoren
Willem-Jan TielemansSigrid RomijnDutch Advocaten is de naam van een nieuw Amsterdams advocatenkantoor dat is opgericht door Willem-Jan Tielemans (foto links), Sigrid Romijn (foto rechts) en Maarten Stoop. Tielemans en Stoop zijn afkomstig van Blenheim, Romijn komt van Hogan Lovells. Zij hebben ieder hun eigen specialisatie (ondernemingsrecht, contracten, IT, arbeidsrecht en procesrecht) en richten zich uitsluitend op bedrijven en ondernemers.

Margriet de BoerMargriet de Boer is per 1 januari 2016 Just Litigation begonnen, een litigation nichekantoor gespecialiseerd in complexe civiele procedures, arbitrage en het burgerlijk procesrecht. Just Litigation richt zich op het oplossen van complexe commerciële geschillen op uiteenlopende materiële rechtsgebieden, en geeft daarnaast strategisch advies in de fase voorafgaand aan een mogelijke procedure. De Boer werkte hiervoor ruim veertien jaar in de internationale proces- en arbitragepraktijk van De Brauw Blackstone Westbroek.

 

    | Mail de redactie | Print