Nieuwe uitdaging bij... Hogan Lovells, Eversheds Sutherland, Clifford Chance en Lexence

Samantha Brinkhuis (foto) maakt per 1 augustus dit jaar de overstap van De Brauw Blackstone Westbroek naar Hogan Lovells, waar ze toetreedt als partner. Meer nieuwe gezichten zijn er onder meer bij Lexence, Hekkelman, CLINT, Poelmann van den Broek en HabrakenRutten.

Samantha Brinkhuis versterkt per 1 augustus 2019 als partner de Intellectueel Eigendom, Media en Technologie praktijk van Hogan Lovells in Amsterdam. Zij heeft ruime ervaring in de advies-, transactie- en procespraktijk en staat cliënten bij in zaken waar merken, auteursrechten en ongeoorloofde mededinging centraal staan. Haar expertise omvat eveneens bedrijfsgeheimen, media- en entertainmentrecht, reclamerecht, IE-strategie en IE-transacties.

Thera AdamEversheds Sutherland verwelkomt per 1 juni een volledig IT-, IE- en privacyteam afkomstig van Kneppelhout & Korthals. Het team staat onder leiding van partners Thera Adam (foto) en Olaf van Haperen. Adam werkte zeven jaar bij Kneppelhout & Korthals en werd begin 2016 partner. Van Haperen trad in 2011 toe tot het kantoor en was in de periode 2015-2018 managing partner van Kneppelhout & Korthals. Hier meer over deze teamoverstap

Guido BergervoetClifford Chance in Amsterdam heeft per 1 mei 2019 twee nieuwe counsels benoemd: Guido Bergervoet en Frans Muller. Guido Bergervoet is gespecialiseerd in commerciële geschillenbeslechting, met een focus op de financiële sector en gerelateerde handhaving van regelgeving. Hij heeft ook ervaring met insolventieprocedures en bestuurdersaansprakelijkheid.

Frans MullerFrans Muller is hoofd van de Amsterdamse antitrustgroep en maakt tevens deel uit van de Tech Group van Clifford Chance. Hij is onder meer gespecialiseerd in fusiecontroles in Nederland en de EU, kartelonderzoeken en andere antitrustmaatregelen, en compliance omtrent buitenlandse investeringen. Muller werkt in zowel Amsterdam als Brussel.

Wilfred SteenbruggenWilfred Steenbruggen is per 1 mei benoemd als senior counsel bij Bird & Bird. Hij werkt sinds eind 2017 bij de Nederlandse vestiging van Bird & Bird en is specialist op het gebied van het privacyrecht en het telecommunicatie- en mediarecht. Hij heeft veel ervaring met toezicht en handhaving en staat cliënten bij in procedures bij de bestuursrechter. Hij bedient vooral klanten uit de sectoren Tech & Comms, Media en Healthcare & Life Sciences.

Geoffrey van der HauwGeoffrey van der Hauw is per 1 mei als advocaat in dienst getreden bij Lexence ter versterking van het Corporate/M&A-team. Hij heeft zich bij De Brauw Blackstone Westbroek gespecialiseerd in ondernemingsrecht, in het bijzonder fusies en overnames en corporate governance advies, waarover hij nationale en internationale ondernemingen en private equity investeerders adviseert.

José Jochemsen–Vernooij José Jochemsen–Vernooij is op 1 mei gestart bij Hekkelman Advocaten, waar ze zich richt op agrarisch recht. Ze heeft zich gespecialiseerd in uiteenlopende juridische vraagstukken die zich voordoen binnen de agrarische sector, zoals bedrijfsverplaatsingen, bodemverontreiniging en asbestdaken, bouwrecht, pachtrecht, productaansprakelijkheid, productierechten en dierenwelzijn.

Gérard Moussault.Boutique HabrakenRutten versterkt haar expertise op het gebied van projectfinanciering met de komst van Gérard Moussault. Hij is een ervaren banking & finance-advocaat, die tal van complexe zaken heeft behandeld, waaronder de financiering van grootschalige projecten in energie en infrastructuur en financieringen in de maritieme sector en de luchtvaart. Moussault was eerder als partner verbonden aan Bird & Bird, waar hij leiding gaf aan de Banking & Finance-praktijk.

Sander VerbeekEen half jaar na de opening breidt het nieuwe IE-kantoor Good Law uit met de komst van Sander Verbeek als partner. Verbeek is afkomstig van Van Diepen Van der Kroef, waar hij de afgelopen dertien jaar werkzaam was. Hij is gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht en aanverwante rechtsgebieden. Good Law richt zich onder meer op modellenrecht, merkenrecht, auteursrecht, productontwikkeling en ontwerp, marketing en media.

Inge SlangenCLINT I Littler heeft per 1 mei Inge Slangen aangetrokken als counsel. Zij is een zeer ervaren arbeidsrechtadvocaat en adviseert en procedeert over nagenoeg alle aspecten van het arbeidsrecht. Haar praktijk is met name gericht op ondernemingen en instellingen op het gebied van individueel en collectief ontslagrecht, arbeidsvoorwaarden, bijzondere bedingen bij de arbeidsovereenkomst en arbeidsongeschiktheid. Slangen is daarnaast mediator.

Wesley VaderWesley Vader versterkt per 1 mei het team Corporate & Commercial Litigation van bureau Brandeis. Vader, vanaf 2007 advocaat en eerder werkzaam bij Lexence, is gespecialiseerd in beslechting van ondernemingsrechtelijke en contractuele geschillen. Naast complexe zaken over bestuurdersaansprakelijkheid en aandeelhoudersgeschillen richt hij zich in het bijzonder op corporate fraudekwesties.

Juuk HulshofJuuk Hulshof werkt per 1 mei bij Poelmann van den Broek in Nijmegen, waar hij de sectie Omgeving en Overheid versterkt. Hiervoor werkte hij ruim 6,5 jaar bij het Arnhemse nichekantoor Vangoud Advocaten. Daar adviseerde hij projectontwikkelaars, institutionele beleggers en overheden en vertegenwoordigde hij deze partijen bij rechtbanken en de Raad van State.

Eri SaitoEri Saito is als kandidaat-notaris in dienst getreden bij VBC Notarissen, dat hiermee investeert in een verdere uitbouw van de private client praktijk, waarin familiebedrijven, ondernemers en vermogende particulieren centraal staan. Saito is is gespecialiseerd in familierecht en estate planning. Ze is daarnaast waarnemingsbevoegd.

 

 

    | Mail de redactie | Print