Nieuwe Uitdaging bij... KienhuisHoving, Dentons, CORP., en Nineyards Law

Jeroen Gerritsma (foto) heeft De advocaten van Van Riet verlaten voor KienhuisHoving in Enschede, waar hij is toegetreden als partner. Verder maakt Dentons Boekel-managing partner Wendela Raas een verdere stap en meldt een bonte stoet aan kantoren vele nieuwe gezichten - en een enkele oude bekende -, waaronder CORP., L&A Advocaten, Ox & Wolf, Venture Lawyers en Borsboom & Hamm.

Jeroen Gerritsma is per 1 september 2019 partner binnen de ondernemingsrechtpraktijk van KienhuisHoving. Hij startte zijn carrière als bankier bij ABN Amro, waar hij meer dan tien jaar werkte. Als advocaat heeft hij zich de afgelopen twaalf jaar gespecialiseerd in fusies & overnames, aandeelhoudersgeschillen, financiering en zekerheden en herstructureringen. Voor zijn overstap was hij partner bij De advocaten van Van Riet in Utrecht.  

Wendela RaasDentons heeft Wendela Raas verkozen tot lid van de Global Board va het kantoor. Naast deze nieuwe benoeming blijft zij managing partner van Dentons Boekel en lid van het Europese bestuur van Dentons, Raas was eerder al managing partner van Boekel, waar ze een belangrijke rol speelde in de fusie met Dentons in 2017. 

Kerim van OostenLitigation-advocaat Kerim van Oosten heeft per 1 juli de overstap gemaakt van Loyens & Loeff naar CORP. advocaten. Hij houdt zich bezig met corporate & commercial litigation en is gespecialiseerd in aandeelhoudersgeschillen, conflicten over fusie- en overnamecontracten en bestuurdersaansprakelijkheid. Hij is tevens oprichter en voorzitter van de Vereniging Jonge Procesadvocaten.

Merle van den BergArbeidsrechtadvocate Merle van den Berg heeft sinds augustus 2019 de overstap gemaakt van Allen & Overy naar L&A Advocaten in Amsterdam. Haar praktijk ziet met name op (collectief) ontslagrecht, overgang van onderneming, medezeggenschap, reorganisaties, flexibele arbeid en WNT vraagstukken.

Laurine van den BosLaurine van den Bos heeft zich met ingang van 1 augustus 2019 als partner Corporate/M&A aangesloten bij Nineyards Law. Hiervoor was zij onder andere als partner verbonden aan Spigthoff Advocaten in Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en contractenrecht, met een focus op transacties: M&A, joint ventures en herstructureringen. 

Sam ZuidervlietVerder verwelkomt boutique Nineyards Law per 1 oktober 2019 nog een nieuw gezicht: Sam Zuidervliet gaat vooral aan de slag binnen de dispute resolution praktijk van het kantoor. Hij is afkomstig van Recoup Advocaten, waar hij de afgelopen drie jaar werkzaam was.

Mayesi HammoudMayesi Hammoud is per 1 september als partner toegetreden tot het Curaçaose advocatenkantoor Ox & Wolf legal partners. Hammoud heeft een lange staat van dienst in de advocatuur en werkte zestien jaar voor VanEps Kunneman VanDoorne. Bij Ox & Wolf versterkt zij de procespraktijk. Daarnaast is zij gespecialiseerd in verzekeringsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en maritiem recht.

Nina NoijaVenture Lawyers, een Amsterdams boutique kantoor gespecialiseerd in venture capital en M&A, heeft onlangs een nieuwe partner verwelkomd in de persoon van Nina Noija. Voor haar overstap was zij werkzaam als Senior Company Lawyer bij Leaseplan, en eerder als advocaat bij de kantoren Blenheim en Wijn & Stael.    

Matthijs de JongMatthijs de Jong heeft per 1 september 2019 de overstap gemaakt van zelfstandig advocaat naar ideologisch gedreven advocaat in dienstbetrekking bij Greenpeace International. In het verleden was De Jong werkzaam als advocaat bij Clifford Chance en Bergh Stoop & Sanders.

Célie VerstelleCélie Verstelle is per 1 september 2019 teruggekeerd bij Borsboom & Hamm Advocaten in Rotterdam. Eerder was zij onder meer werkzaam als general counsel bij Exact, als legal director bij VolkerWessels en als advocaat bij Borsboom & Hamm. Verstelle voert een ondernemingspraktijk.

Monique BeijersbergenMonique Beijersbergen is op 1 september 2019 gestart als senior advocaat en scheidingsmediator bij Van Hilten Advocaten & Mediators. Zij houdt zich bezig met zaken op het gebied van het personen- en familierecht in de ruimste zin van het woord. Sinds een paar jaar treedt zij op als bijzondere curator in jeugdzaken. Ze werkte eerder onder meer bij Verhoeff Advocaten en Wille Donker Advocaten.

Nieuw kantoor 
Saskia BraunSaskia Braun opent op 1 oktober 2019 de deuren van haar eigen familierechtkantoor ‘Saskia Braun advocaat & mediator’ in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zij is nu nog werkzaam als advocaat-mediator in de familierechtpraktijk van het Rotterdamse kantoor Smeets Gijbels. 

 

    | Mail de redactie | Print