Nieuwe Uitdaging bij... Lexence, Buren, Haagrecht en Ploum Lodder Princen

Lexence heeft per 1 september twee nieuwe advocaten in dienst in de personen van Esther van der Meulen (foto) en Hugo Goedegebure. Verder hebben de kantoren Buren en Dutch advocaten nieuwe partners in huis en hebben Ploum Lodder Princen, Borg en Doorn en Keizer vers bloed. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

De focus van Esther van der Meulen ligt op ontslagprocedures, overgang van onderneming, arbeidsvoorwaarden en het privacyrecht binnen het arbeidsverhoudingen. Ook houdt zij zich bij Lexence vanuit haar ervaring binnen de politieorganisatie bezig met compliance en security-vraagstukken. Ze werkte hiervoor onder meer bij BWK Partners, de Nationale Politie, Van Doorne en Deloitte.

Hugo GoedegebureHugo Goedegebure's expertise ligt op het gebied van vastgoedontwikkeling.  adviseert aan en procedeert voor verschillende cliënten, zoals projectontwikkelaars, beleggers en gemeenten. Ook adviseert hij cliënten bij vastgoedtransacties. Goedegebure is lid van de Vereniging Jong Onroerend Goed Juristen en werkte onder meer bij AKD en Ploum Lodder Princen.

Damien BerkhoutDamiën Berkhout is benoemd tot partner dispute resolution bij Buren. Berkhout is afkomstig van Stibbe. Hij is gespecialiseerd in complexe procedures, meer specifiek procedures die voortvloeien uit aandeelhoudersgeschillen, ondernemingsraadgeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid, massaclaims en corporate governance problemen. Hij adviseert hierin een breed spectrum (internationale) cliënten.  

Hannah Vera HessHannah Vera Hess is per 1 september 2017 als partner toegetreden tot Dutch advocaten LLP te Amsterdam. Daar versterkt ze de arbeidsrechtpraktijk. Zij is een ervaren (proces)advocaat in verschillende sectoren, waaronder de entertainmentbranche, de reiswereld en de media/creatieve sector. Voorheen was Hess werkzaam bij de kantoren Höcker en ARBOR. 

Suzanne PoutsmaHet Rotterdamse advocatenkantoor Ploum Lodder Princen heeft recent twee nieuwe advocaten mogen verwelkomen. Op 1 september 2017 Suzanne Poutsma aan de slag gegaan als advocaat op de sectie Dispute Resolution. Eerder heeft zij een aantal jaar gewerkt als wetenschappelijk docent bij de sectie Privaatrecht op de Erasmus Universiteit. Zij heeft haar beroepsopleiding bij NautaDutilh gevolgd en is ruim een half jaar in New York werkzaam geweest.

Jaspriena Hünteler-van Bemmel Ook Jaspriena Hünteler-van Bemmel is op 1 september 2017 bij het Rotterdamse kantoor in dienst getreden als merkengemachtigde. Zij komt de prosecution praktijk versterken. Jaspriena heeft bij gerenommeerde bureaus gewerkt zoals Arnold & Siedsma en de laatste jaren bij EP&C in Rijswijk. Zij studeerde rechten in Leiden en is erkend BMM Merken- en Modellengemachtigde. 

Annemarie de BestAnnemarie de Best versterkt per 1 september 2017 het team van Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs. De Best is ruim twaalf jaar werkzaam geweest bij CMS. Zij is gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en zal haar nieuwe kantoor uitbreiden met een onderdeel AV&S (Aansprakelijkheid, Verzekering en Schade).

José RenshoffJosé Renshoff heeft zich per 1 september aangesloten bij Haagrecht Advocaten in Den Haag. Als gespecialiseerd letselschadeadvocaat staat zij al ruim twintig jaar slachtoffers bij in letselschadezaken. Voor haar overstap was Renshoff ruim zeventien jaar werkzaam bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten.  

Michiel van EerselBorg advocaten breidt uit met de komst van Michiel van Eersel. In aanvulling op de bestaande praktijk zal hij zich richten op het toezicht op de financiële markten. Van Eersel begon zijn loopbaan in 2001 bij De Brauw Blackstone Westbroek. Daarna is hij werkzaam geweest voor het niche proceskantoor Spigthoff/Spigt Litigators en het aan accountants- en adviesfirma EY gelieerde HVG Law.

Kiki HanseKiki Manse is per 1 september 2017 in dienst getreden als advocaat-medewerker bij Doorn en Keizer Arbeidsrechtadvocaten. Manse houdt zich bezig met het adviseren van Nederlandse en buitenlandse ondernemingen over arbeidsrechtelijke kwesties, waaronder arbeidsovereenkomsten, personeelshandboeken, (collectieve) beëindiging van de dienstbetrekking, ziekte en re-integratie, collectieve arbeidsovereenkomsten en opdrachtovereenkomsten. Hiervoor was zij werkzaam bij advocatenkantoor Bronsgeest Deur.

Erik Luten Sinds 1 september 2017 is Erik Luten als advocaat-medewerker werkzaam bij Schaap Advocaten Notarissen te Rotterdam. Hij versterkt de praktijkgroep Insolventies & Corporate Recoveries van het kantoor. Luten was de afgelopen 5,5 jaar als advocaat werkzaam bij Kneppelhout & Korthals.

 

    | Mail de redactie | Print