Nieuwe Uitdaging bij... NautaDutilh, AKD, Van Benthem & Keulen en Ysquare

NautaDutilh versterkt het mededingingsteam met de komst van nieuwe partner Mauricette Schaufeli (foto), afkomstig van PwC. Verder haalt AKD een fiscaal zwaargewicht in huis en hebben voormalig advocaten van De Brauw, Allen & Overy en Stibbe een nieuw nichekantoor opgericht.

Mededingingsspecialist Mauricette Schaufeli is per 15 april 2019 toegetreden als partner bij NautaDtuilh. Zij is zowel econoom als advocaat en zal cliënten adviseren over EU- en nationale mededingingsrechtelijke aangelegenheden in alle marktsectoren. Hiervoor was zij werkzaam als econoom bij PwC Nederland, waar zij adviseerde over uiteenlopende mededingingskwesties, zoals fusiecontroles, antitrust-  en staatssteunzaken. Schaufeli begon haar carrière bij De Brauw Blackstone Westbroek, waar ze acht jaar werkzaam was.

Werner HeyvaertAKD heeft Werner Heyvaert is aangetrokken als nieuwe partner binnen de internationale fiscale praktijk van het kantoor. Heyvaert werkt vanuit het Brusselse AKD-kantoor: hij wordt gezien als een vooraanstaand fiscalist in België op het gebied van internationale fiscaliteit en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het adviseren van multinationals over fiscale vraagstukken. Hij was eerder partner bij Jones Day, Stibbe en NautaDutilh in Brussel.  

Mathilde van Velzen-de BoerMathilde van Velzen-de Boer is onlangs als advocaat omgevingsrecht in dienst getreden bij Van Benthem & Keulen. Zij procedeert en adviseert over omgevingsrechtelijke onderwerpen zoals het natuurbeschermingsrecht, ruimtelijke ordening, vergunning- en handhavingskwesties en milieukwaliteitseisen als geur en geluid. Ze treedt op voor overheden, het bedrijfsleven en particulieren. Eerder werkte ze vier jaar bij Pels Rijcken.

Frans LangerakLa Gro Geelkerken heeft per 1 april 2019 Frans Langerak aangetrokken om het team Ondernemings- en Contractenrecht te versterken. Hij is afkomstig van Hoens & Souren Keereweer Advocaten en zal zich bij La Gro Geelkerken richten op ondernemingsrechtelijke vraagstukken, contracten en fusies & overnames.

Edith Schnackers Nikki DeckersGespecialiseerd nichekantoor Advocaten Familie- en Erfrecht (Eindhoven, Utrecht) is uitgebreid met nieuwe salary partner Edith Schnackers (foto links, per 1 maart) en advocaat Nikki Deckers (per 1 april). Zij zijn actief op het terrein van erfrecht, huwelijksvermogensrecht en echtscheidingen van ondernemers. Ze staan onder andere executeurs, vereffenaars, erfgenamen en hun adviseurs bij.

Debby BoulasselMarianne Wondaal Debby Boulassel (foto links) en Marianne Wondaal hebben zich in respectievelijk maart en april aangesloten bij Workx advocaten. Sinds hun komst bestaat het nichekantoor uit acht gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten. Hun praktijk bestaat uit (internationale) concerns, ondernemingsraden, startups en werknemers. 

Nieuw kantoor
Marc YnzonidesMargriet de BoerPer 1 april zijn Marc Ynzonides (foto links), Margriet de Boer (foto rechts), Jan van Nass en Robbert Jan van der Weijden  het advocatenkantoor Ysquare gestart, een nichekantoor met de focus op dispute resolution. De advocaten van Ysquare zijn afkomstig van o.a. De Brauw Blackstone Westbroek, Allen & Overy en Stibbe. Ysquare is gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas.

 

    | Mail de redactie | Print