Nieuwe Uitdaging bij... NautaDutilh, De Clercq, Vriman en Hoff Advocaten

NautaDutilh heeft per 1 april twee nieuwe partners benoemd, onder wie Sybren de Beurs (foto). Verder nieuwe partnerbenoemingen bij De Clercq, Hoff en De Boorder, en een kantoorfusie in het Utrechtse, in De Nieuwe Uitdagingen van deze week. 


Nieuwe NautaDutilh-partner Sybren de Beurs adviseert over public en private M&A, corporate governance en venture capital. Daarnaast heeft hij een sectorfocus op de Life Sciences en Tech-industrie. Van 2016 tot 2017 werkte De Beurs vanuit het NautaDutilh- kantoor in New York. 

Maarten BumaMaarten Buma, sinds 2007 verbonden aan NautaDutilh, is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en adviseert familiebedrijven, beursgenoteerde ondernemingen en financiële instellingen over corporate governance, joint ventures, fusies en overnames en managementparticipaties.

De Clercq in Leiden heeft zijn vastgoedteam uitgebreid met twee nieuwe partners: advocaat Frank Eradus en kandidaat-notaris Michèle van Velzen. 

Frank EradusFrank Eradus voert een gecombineerde advies- en procespraktijk, voornamelijk in de sectoren bouw en infra. Hij is specialist bouwrecht met een focus op het (bouw)contractenrecht, aanbestedingsrecht, goederenrecht, ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht en het verzekeringsrecht. Daarbij adviseert hij over projectgerelateerde ondernemingsrechtelijke aspecten, zoals fusies, ontvlechtingen en de oprichtingen van projectvennootschappen.  

Michèle van VelzenMichèle van Velzen, die eerder bij Houthoff werkzaam was, is specialist notarieel vastgoedrecht. Zij beschikt over vergaande kennis van het zakenrecht, financierings-en zekerhedenrecht en de daarbij relevante fiscaliteit adviseert zij voornamelijk beleggers, ontwikkelaars en overheden bij hun vastgoeddeals.

Willem van DijkWillem van Dijk sluit zich per 1 april 2019 als partner aan bij Hoff Advocaten, het door Jerry Hoff opgerichte nichekantoor op het gebied van financieel- en ondernemingsrechtelijke geschillen. Hiervoor was hij werkzaam bij Clifford Chance en Spigthoff. Van Dijk heeft ruime ervaring in grensoverschrijdende commercial en corporate litigation en is gespecialiseerd in overnamegeschillen en geschillen over bestuurdersaansprakelijkheid. 

Martijn de Winter Martijn de Winter is per 1 april overgestapt naar Van Ardenne & Crince le Roy Advocaten. Hij was eerder advocaat bij Den Hollander Advocaten in Middelharnis. Hij heeft een brede advies- en procespraktijk waarin hij met name actief is op het terrein van het omgevingsrecht (ruimtelijke ordening, milieurecht, in het bijzonder de meststoffenwetgeving en de (biologische) veehouderij) en het grensgebied tussen het straf- en bestuursrecht.

Marieke van der LandeMarieke van der Lande heeft zich per 1 april 2019 aangesloten bij het team van de begin 2016 opgerichte M&A boutiquekantoor Vriman. Voor haar overstap was zij ruim vijf jaar werkzaam als M&A-advocaat bij Hogan Lovells. Bij Vriman zal ze zich naast fusies en overnames verder focussen op private equity-transacties.

Maurits Jan VoogtMaurits Jan Voogt is per 1 april 2019 benoemd tot counsel binnen de sectie Ondernemingsrecht van Bergh Stoop & Sanders. Hij is gespecialiseerd in vennootschapsrecht en heeft ruime ervaring met fusies en overnames. Daarnaast adviseert hij regelmatig over corporate governance kwesties en aandeelhoudersgeschillen. In de rol van counsel zal hij die praktijk verder uitbouwen.

Magali van MaanenEelco AninkDe Boorder Familie- en Erfrecht Advocaten & Mediators (voorheen De Boorder Schoots) telt per 1 april 2019 twee nieuwe partners: Magali van Maanen en Eelco Anink. Van Maanen is expert op het gebied van internationale (echtscheidings)zaken. Haar cliënten zijn veelal expats of Nederlanders die in het buitenland wonen. Eelco Anink is gespecialiseerd in gecompliceerde echtscheidings- en erfrechtzaken. Zijn cliënten zijn veelal succesvolle ondernemers of hun partners.

Kantoorfusie   
Caroline van der ZwetMilestone advocaten in Utrecht en Vlaskamp advocaten in Amersfoort fuseren per 1 april 2019 tot één kantoor: Milestone advocaten. In de twee vestigingen werken zes ervaren advocaten: Caroline van der Zwet (foto), Frouke Vlaskamp, Marc Kelder, Frits Haas, Dorianne Broekman en Brigit van de Ven. Het kantoor richt zich op arbeidsrecht, ondernemingsrecht, accountantsrecht en mediation.

 

    | Mail de redactie | Print