Nieuwe Uitdaging bij... Quist Geuze Meijeren

Paul Quist (foto links), Bianca Geuze-Draaijer en David Meijeren zijn per 15 augustus een nieuw notariskantoor in Amsterdam gestart, genaamd Quist Geuze Meijeren. Ze zijn alle drie afkomstig van Stibbe. Het kantoor is gevestigd aan het Concertgebouwplein.

Notaris Paul Quist is 25 jaar werkzaam geweest bij Stibbe en was sinds 1999 partner bij het kantoor. Hij is gespecialiseerd in advisering omtrent onder andere fusies en overnames, desinvesteringen, afsplitsingen, aandelen emissies en overdachten van effecten. In 2018 promoveerde hij aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het onderwerp ‘Conversie en aandelen’.

Bianca Geuze DraaijerDavid MeijerenBianca Geuze-Draaijer was sinds 2013 kandidaat-notaris bij Stibbe en werkte daarvoor onder meer als kandidaat-notaris bij De Brauw Blackstone Westbroek. David Meijeren was sinds 2005 als kandidaat-notaris en daarna als toegevoegd notaris verbonden aan Stibbe. Hij is tevens werkzaam geweest op de Stibbe-kantoren in New York en Dubai.

Quist Geuze Meijeren (QGM) richt zich vooral op advisering complexe vermogensrechtelijke, vennootschappelijke en vastgoedrechtelijke vraagstukken en transacties. Haar cliënten zijn diverse grote en middelgrote (beurs)genoteerde ondernemingen en familiebedrijven.

 

    | Mail de redactie | Print