Nieuwe Uitdaging bij... Six, Holla en AMS Advocaten

Six Advocaten heeft per 1 mei 2019 haar commerciƫle vastgoedpraktijk versterkt met Sophie Driessen (foto), afkomstig van CMS. Verder wordt een advocaat van het Leidse kantoor RMV na 25 jaar alsnog fulltime rechter. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Sophie Driessen richt zich sinds 1 mei bij Six Advocaten op het (civiele) bouwrecht en het aanbestedingsrecht. In dat kader treedt zij op voor onder meer opdrachtgevers, ontwikkelaars, aannemers en adviseurs. Op het gebied van aanbestedingsrecht adviseert Driessen zowel aanbestedende diensten als (inschrijvende) ondernemingen en treedt zij op in aanbestedingsgeschillen.

Robert GebelAdvocaat Robert Gebel is per 1 mei de nieuwe bestuursvoorzitter van Holla Advocaten. Hij vormt het bestuur samen met belastingadviseur Boris Emmerig en professioneel bestuurder Bart Vastenburg. Gebel is sinds oktober 2015 werkzaam bij Holla en is partner binnen het Vastgoed-team. Hij is ruim 15 jaar als advocaat actief op het gebied van projectontwikkeling en civiel bouwrecht.

Denise Janssen veDenise Janssenrsterkt sinds deze maand als advocaat het team van AMS Advocaten in Amsterdam. Zij zal zich bij het kantoor vooral richten op het vastgoedrecht en het bouwrecht. Daarnaast beschikt Janssen over een brede kennis van het verbintenissenrecht en incasso.

Mark AukemaMark Aukema verlaat per 1 juli 2019 na bijna 25 jaar het Leidse advocatenkantoor RWV Advocaten om fulltime rechter te worden. Hij was sinds 1995 verbonden aan RWV, en vanaf 2000 als partner. Naast advocaat, adviseur en curator met als specialisatie insolventierecht is hij ook geregistreerd mediator op dit gebied. Aukema is al enkele jaren plaatsvervangend rechter in Rotterdam en Breda.

    | Mail de redactie | Print