Nieuwe Uitdaging bij... Wladimiroff, Windt Le Grand Leeuwenburgh en Van Benthem & Keulen

Alexander de Swart (foto) verlaat na vier jaar Houthoff om partner te worden bij Wladimiroff. Ook twee M&A-advocaten van Houthoff zijn vertrokken, naar Windt Le Grand Leeuwenburgh in Rotterdam. Verder hebben Van Benthem & Keulen, Wildenberg Advocaten en CLINT | Littler nieuwe gezichten verwelkomd. 

Alexander de Swart heeft zich per 8 september 2019 als partner verbonden aan Wladimiroff. Hij is een gerenommeerd strafrechtadvocaat met ruime ervaring in fraude- en corruptiezaken. Voor zijn komst naar Wladimiroff was hij vier jaar partner bij Houthoff, waar hij de strafrechtpraktijk leidde en zich bezig hield met corporate investigations. Daarvoor was hij partner bij Sjocrona Van Stigt. t Rotterdam.

Tessa RozendalMark MiedemaWindt Le Grand Leeuwenburgh is per 1 september versterkt met twee advocaten gespecialiseerd in fusies en overnames. Het gaat om Tessa Rozendal en Mark Miedema, beide afkomstig van Houthoff. Samen met oud-Linklaters partner Peter Goes zullen zij verder gaan bouwen aan de Corporate/M&A-praktijk van het Rotterdamse kantoor.

Mirte BekerMirte Beker is sinds augustus werkzaam als advocaat bij Van Benthem & Keulen, binnen de praktijkgroepen Commercieel Vastgoed en Huurrecht. Ze is afkomstig van KienhuisHoving. Beker heeft veel ervaring op het gebied van fusies en overnamen, joint ventures, aandeelhoudersgeschillen en andere ondernemingsrechtelijk gerelateerde onderwerpen.

Maxime de ConinckWildenberg Advocaten heeft zich per 1 september 2019 versterkt met Maxime de Coninck. Zij is afkomstig van PlasBossinade in Groningen waar zij brede ervaring heeft opgedaan in het arbeidsrecht. Zij houdt zich voornamelijk bezig met arbeidsrechtelijke geschillen en advies op het gebied van het onderwijsrecht.

Fleur van LieshoutFleur van Lieshout is deze maand gestart als associate bij CLINT | Littler. Zij heeft ruime ervaring in het arbeidsrecht en adviseert op het gebied van individueel en collectief ontslagrecht, arbeidsvoorwaarden, bijzondere bedingen bij de arbeidsovereenkomst en arbeidsongeschiktheid. Van Lieshout was hiervoor werkzaam bij Halsten als Legal Counsel. Verder verwelkomt CLINT | Littler professional support lawyer Merel Keijzer.

 

    | Mail de redactie | Print