Stibbe zowel Nederlandse als Belgische Law Firm of the Year 2018

In het kader van de Chambers Europe Awards 2018 is Stibbe afgelopen vrijdag zowel tot Netherlands als Belgium Law Firm of the Year uitgeroepen. De Netherlands Client Service Award ging deze keer naar Houthoff, zo werd bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking in Madrid.

Chambers and Partners vergelijkt wereldwijd advocaten en advocatenkantoren met elkaar, op basis van beoordelingen van belangrijke cliënten en onafhankelijk onderzoek naar door kantoren zelf aangeleverde gegevens. Betrokkenheid bij toonaangevende zaken en deals, strategische groei en de geleverde service in de afgelopen twaalf maanden zijn eveneens doorslaggevende factoren voor de keuze van de winnaars van de Chambers Europe Awards.

Op basis van dit alles mag Stibbe zich dit jaar kortom het beste advocatenkantoor van zowel Nederland als België volgens Chambers noemen. “We zijn verheugd en trots dat we deze Law Firm of the Year Awards voor Nederland en België hebben gewonnen,” zegt managing partner Derk Lemstra (Amsterdam) in een persbericht van het kantoor. “Wij beschouwen dit ook als erkenning van onze cliënten voor ons continue streven om hun verwachtingen te overtreffen bij het leveren van onze kwalitatief hoogwaardige juridische diensten.”

De andere Nederlandse genomineerde kantoren waren Allen & Overy, Houthoff, Loyens & Loeff, NautaDutilh en De Brauw Blackstone Westbroek. Laatstgenoemd kantoor won de prijs zes keer eerder, waaronder vorig jaar. De Client Service Award was in 2017 voor Stek.

 

    | Mail de redactie | Print