Topvacature: advocaat Personen- en Familierecht

Rassers Advocaten te Breda is een pur sang advocatenkantoor met een stevige positie in Breda en daarbuiten. Opgericht in 1907 door onze naamgever Rassers, zijn wij één van de oudste advocatenkantoren van onze regio. De praktijk van Rassers richt zich vooral op ondernemers. Zowel het groot-, midden- en kleinbedrijf als instellingen en overheden worden tot de vaste clientèle van het kantoor gerekend. Rassers kenmerkt zich door een dynamische, stimulerende en collegiale werkomgeving.

Wegens versterking komen wij graag in contact met een:


ADVOCAAT PERSONEN- EN FAMILIERECHT


Als advocaat Personen- en Familierecht verleen je de cliënten bijstand op het gebied van (omvangrijke) echtscheidingen, alimentatie, omgangsregelingen gezag, huwelijkse voorwaarden, onder bewindstelling, ondercuratelestelling, naamswijziging, adoptie en erfrechtelijke kwesties. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen dit rechtsgebied en bent in staat een zelfstandige praktijk, die hoofdzakelijk uit betalende zaken bestaat, op te bouwen en te onderhouden. Lid of aspirant-lid van de vFAS is een pré, maar geen vereiste. In dat geval geldt wel dat de bereidheid moet bestaan om de vFAS-opleiding te gaan volgen.

Van kandidaten wordt verwacht dat zij de ambitie hebben om een goed advocaat te zijn en bereid zijn om een waardevolle bijdrage te leveren aan een kantoor waar humor, teamgeest en kwaliteit de boventoon voeren. Daarbij hoort ook de bereidheid om zich te blijven ontwikkelen en tijd te investeren in opleiding en acquisitie. Informatie over deze vacature is in te winnen bij mr. D.B. Muller te bereiken via telefoonnummer 076-513 61 36. Schriftelijke reacties met curriculum vitae en cijferlijst kunnen vóór 21 december 2012 verstuurd worden ter attentie van Cynthia Castelein (manager P&O), Postbus 3404, 4800 DK Breda of per e-mail castelein@rassers.nl.

Rassers Advocaten
www.rassers.nl
Sophiastraat 22-28, 4811 EM Breda
Postbus 3404, 4800 DK Breda

    | Mail de redactie | Print