Topvacature: gevorderde Advocaat-stagiairs/Advocaat-medewerkers

Boot advocaten is een gerenommeerd niche kantoor gespecialiseerd in vastgoed- en aanbestedingsrecht, Europees recht en (duurzame) energie. Sinds de oprichting in 2003 onderscheiden wij ons door zeer hoge kwaliteit, een trendsettende positie en diepe kennis van de markt. De afgelopen vijf jaar bezetten wij steeds een plek in de landelijke Top-20 ranglijst van PropertyNL van kantoren in vastgoedrecht. Woningcorporaties, vastgoed- en pensioenfondsen, grote beursgenoteerde ondernemingen en overheden rekenen we tot onze vaste klanten.

Onze advocaten zijn niet alleen specialisten op hun eigen gebied, maar kijken ook over de grens van hun vakgebied heen. Vanuit teamverband wordt gewerkt aan vooruitstrevende juridische maar vooral praktische oplossingen. Wij hebben zeer ruime praktijkervaring, zijn als docent betrokken bij de beroepsopleiding van de Orde van Advocaten, Euroforum, Nijenrode en het Instituut voor Bouwrecht en publiceren in vakbladen en diverse media.

Boot Advocaten werkt mee aan innovatieve, veelal hoog complexe projecten en investeert in kennisdeling met onze klanten. Wij maken deel uit van denktanks, pilots en we zetten regelmatig beleggers, ontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en overheden met elkaar aan tafel. Vanuit het motto 'Wijsheid achteraf is altijd te koop, een geslaagd project niet' maakt Boot Advocaten aan de voorkant het verschil. Constant anticiperen op nieuwe ontwikkelingen is daarbij een natuurlijke en noodzakelijke eigenschap van onze advocaten.

Om de verdere verdieping van onze dienstverlening te waarborgen, zoeken wij:

- Gevorderde Advocaat-stagiair/Advocaat-medewerker (m/v) met ervaring op het gebied van Aanbestedings- en Bouwrecht

- Gevorderde Advocaat-stagiair/Advocaat-medewerker (m/v) met ervaring op het gebied van Energie- en/of Bestuursrecht

Wij investeren gericht in onze mensen om de groei van het kantoor en de groei van onze medewerkers te stimuleren. Om onderdeel van een winnend team te kunnen zijn, moet onze toekomstige collega - naast de vakinhoudelijke eisen - beschikken over:
- uitstekende communicatieve vaardigheden
- een grote dosis collegialiteit
- vasthoudendheid en flexibiliteit
- een planmatige wijze van werken
- organisatievermogen
- een grote mate van discipline
- impact.

Je zal binnen teamverband meewerken aan innovatieve, veelal complexe projecten. Je kunt zelfstandig werken met geïnspireerde collega's en je eigen expertise vergroten. Het werk zal bestaan uit zowel strategisch adviseren, als procederen. Naast goede arbeidsvoorwaarden biedt Boot Advocaten ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Authenticiteit wordt gewaardeerd. Opleiding en coaching worden op maat en in overleg verzorgd.

Plezier in het werk en plezier in succes gaan bij ons hand in hand. Wij verwachten van onze medewerkers een open instelling, waarin het elkaar ondersteunen op vakinhoudelijk gebied een vanzelfsprekendheid is. Verwachtingen overtreffen doen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor elkaar.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je bellen met Jeroen Bergevoet of Alexandra Boot (020-5041570). We ontvangen graag je gemotiveerde brief met CV via Gertjan.Lasker@Bootadvocaten.nl.

Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.

    | Mail de redactie | Print