Volg de training ‘Legal tech: slimme contracten en blockchain’ van ICTRecht Academy

Legal tech transformeert onze sector. Bestaand werk verandert van aard en documenten worden vaker met slimme hulpmiddelen samengesteld. Leer tijdens de training ‘Legal tech: slimme contracten en blockchain - 4PO’ van ICTRecht Academy de werking van legal tech, smart contracts en blockchain kennen.

Middagtraining legal tech op donderdag 27 juni
Wilt u leren over onderwerpen als blockchain, cryptocurrency en smart contracts? Volg dan onze training ‘Legal tech: slimme contracten en blockchain’. Deze training wordt gegeven op 27 juni in Amsterdam door de ervaren specialisten mr. dr. Mathieu Paapst en mr. Samantha van de Stouwe van juridisch adviesbureau ICTRecht.

Over slimme contracten & blockchain
Voor velen is blockchain bekend van de cryptocurrency bitcoin, maar de blockchain kan voor veel meer doeleinden gebruikt worden dan enkel voor het overdragen van bitcoins. Zo kunnen slimme contracten in de blockchain geplaatst worden. Gebruikers kunnen in slimme contracten afspraken maken en die vastleggen in programmeertaal. Zodra het slimme contract in de blockchain is geplaatst, kunnen gebruikers met dit slimme contract interacties aangaan. De gevolgen die deze interacties hebben, zijn afhankelijk van wat in het slimme contract is geprogrammeerd.

Blockchaintechnologie belooft te zorgen voor onder meer transparantie en betrouwbaarheid, maar zorgt ook voor vragen op juridisch gebied. In deze training behandelen we de juridische impact van bovengenoemde innovaties.

Wat leert u tijdens deze training?

  • De werking van blockchain, cryptocurrency en slimme contracten in de praktijk doorgronden;
  • Impact van blockchaintechnologie op de dienstverlening schetsen;
  • Juridische en beleidsmatige vragen duiden over cryptocurrency, blockchaintechnologie en slimme contracten.

Na het volgen van deze training ontvangt u 4 PO-punten.

4PO

Aanmelden voor deze training

Juridische trainingen door ICTRecht Academy
ICTRecht Academy verzorgt al jaren juridische trainingen op het gebied van onder meer: privacy, contracteren, cloud, legal tech en e-commerce. Wij zijn een door de Nederlandse orde van advocaten erkende opleidingsinstelling. Bezoek onze website ictrecht.nl/trainingen voor meer informatie.

    | Mail de redactie | Print