FD: Boekel wordt de Nederlandse vestiging van Dentons

Volgens het Financieele Dagblad gaat Boekel deel uitmaken van 's werelds grootste advocatenkantoor Dentons. CEO Marien Glerum van Boekel wil dat tegenover het FD niet bevestigen. ‘Ik ga hier geen commentaar op geven.’ Ook Dentons onthoudt zich van commentaar, al laat het kantoor wel weten actief op zoek te zijn naar een Nederlandse fusiepartner.

Volgens het Financieele Dagblad verklaren ‘diverse bronnen’ dat Boekel een ‘logische fusiepartner’ is voor Dentons. Boekel had jarenlang te kampen met een sterk teruglopende omzet, hetgeen in 2015 resulteerde in een ingrijpende reorganisatie. Met Dentons zou weer groei gerealiseerd kunnen worden.

Dentons is – na de fusie met het Chinese Dacheng – met circa 7.600 advocaten 's werelds grootste advocatenkantoor. Het is al langer bekend dat het kantoor verkennende gesprekken voert met Nederlandse kantoren. Een van de architecten achter de internationale expansie van het kantoor is Global Chairman Joe Andrew. Hij verzorgt op 9 maart een inleiding tijdens de uitreiking van de Gouden Zandlopers in Amsterdam.

 

    | Mail de redactie | Print