Nieuwe Uitdaging bij... AKD, Jones Day, Linklaters en Brinkhof

Voormalig Loyens & Loeff-partner Henk Breeman (foto) maakt met twee medewerkers de overstap naar de bestuursrechtpraktijk van AKD. Breeman werkte 28 jaar bij Loyens & Loeff en de laatste zes maanden bij Habraken Rutten. En ook bij De Brauw Blackstone Westbroek vertrekt een veteraan, na ruim 27 jaar: Ton Schutte sluit zich per 1 mei aan bij Jones Day Amsterdam. De Nieuwe Uitdagingen van deze week.

Henk Breeman is sinds 5 maart partner bij AKD. Per 1 april sluiten nog eens twee van zijn advocaat-medewerkers aan: Arthur Vegt en Veii Jacobs. Breeman heeft als advocaat-partner jarenlange ervaring in het materiële en formele bestuurs(proces)recht, in het bijzonder op het terrein van het omgevingsrecht, toezicht en handhaving. Hij heeft daarnaast een brede kennis van sectorspecifieke regelgeving op zorgregulatoir en financieel-economisch terrein. Hij was als advocaat betrokken bij vele grote bouw-, vastgoed- en infrastructuurprojecten, vooral bij Loyens & Loeff waar hij vorig jaar na 28 jaar vertrok.

Ton Schutte Ton Schutte treedt op 1 mei 2018 toe tot het Corporate M&A-team van Jones Day Amsterdam. Hij beschikt over jarenlange ervaring in het onderhandelen, structureren en sluiten van internationale transacties voor cliënten wereldwijd. Sinds 1991 is hij werkzaam geweest voor De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam, Rotterdam en New York.

Bas JennenBas Jennen maakt per 1 mei 2018 de overstap van Allen & Overy naar Linklaters Amsterdam, waar hij partner wordt in de Financial Regulation praktijk. Jennen is specialist op het gebied van financieel toezicht en compliance. Hij begeleidt cliënten bij aanvraagprocedures en ondersteunt transacties waarbij financiële toezichtsaspecten een rol spelen, waaronder fusies en overnames in de financiële sector. Ook adviseert hij over toezichtsonderzoeken, handhavingsaspecten en communicatie met toezichthouders.

Joost van EymerenJoost van Eymeren is per 1 maart 2018 als advocaat-medewerker gestart in de IT/sourcing praktijk van Brinkhof. Hij heeft ruim vier jaar ervaring als advocaat en zal zich bij Brinkhof bezighouden met commerciële contracten met een focus op software en IT (sourcing, licenties, SaaS, distributie, etc.), alsmede met privacy compliance. Voorheen was Van Eymeren bij Stibbe werkzaam op deze rechtsgebieden.

Maurice van Oosten Maurice van Oosten stapt per 1 april 2018 over naar het Amsterdamse Finnius advocaten. Hij is afkomstig van AKD en heeft zich gespecialiseerd in het financieel recht en kapitaalmarkten. Van Oosten adviseert over uiteenlopende financieel-rechtelijke onderwerpen, en heeft tevens expertise op het gebied van alternatieve financieringsstructuren, kapitaalmarkttransacties en marktmisbruik.  

Mark de HekMark de Hek is onlangs als twintigste advocaat in dienst getreden bij SAP Letselschade Advocaten in Amersfoort. Hij voert juridische procedures voor slachtoffers in letselschadezaken. Eerder was De Hek als docent verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

    | Mail de redactie | Print