Nieuwe Uitdaging bij... NautaDutilh, Houthoff, deBreij en Severijn Hulshof

NautaDutilh maakt een nieuwe partnerbenoeming bekend: Jasha Sprecher (foto) is sinds dit jaar partner in de Financial Law groep. Verder zijn er nieuwe partners bij Houthoff en Gresnigt & Van Kippersluis en nieuwe gezichten bij deBreij en Severijn Hulshof.

Jasha Sprecher is begin dit jaar benoemd tot partner in de Financial Law groep van NautaDutilh. Hij adviseert financiële ondernemingen en fintechs, zoals banken, betaaldienstverleners, handelsplatforms en beleggingsfondsen over financieel toezichtrecht, contracten- en vermogensrecht en effectenrecht. Daarnaast adviseert hij cliënten over Nederlands en Europees recht bij de ontwikkeling van nieuwe financiële producten en diensten. 

Maurits de HaanMaurits de Haan is per 1 januari 2019 benoemd tot partner bij Houthoff, het kantoor waar hij sinds 9,5 jaar werkzaam is. Hij heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van nationale grensoverschrijdende M&A-deals, zowel publiek als privaat. De Haan is daarnaast expert in ingewikkelde structureringsvraagstukken en werkt voor een breed scala aan cliënten in diverse sectoren, waaronder private equity fondsen, institutionele beleggers en strategische partijen. 

Maurice DudinkMaurice Dudink is begin 2019 gestart bij M&A boutique deBreij. Hij werkte hiervoor ruim vijf jaar bij Allen & Overy, waar hij zich toelegde op public M&A en betrokken was bij transacties en advisering rond beursvennootschappen. Bij deBreij richt Dudink zich op een combinatie van private en public M&A-transacties en adviseert hij beursvennootschappen, haar bestuurders, commissarissen en aandeelhouders op het gebied van transacties en governance vraagstukken.

Myrthe HaasMyrthe Haas is per 1 februari 2019 partner van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten in Utrecht. Zij is sinds 2012 werkzaam bij het kantoor en gespecialiseerd in het erfrecht en familierecht. Volgens haar kantoor kenmerkt zij zich door een gedreven, doortastende en ondernemende aanpak waarmee ze in de afgelopen jaren vele cliënten succesvol bijstond.

Arno DuijvermanArno Duijverman is per 7 januari 2019 werkzaam als advocaat bij Severijn Hulshof advocaten, een kantoor gespecialiseerd in bouw- en aanbestedingsrecht. Hier zal hij zich richten op allerlei bouw- en aanbestedingskwesties. Hij heeft zich de afgelopen 23 jaar als jurist gespecialiseerd in uitvoeringsregelingen en contractvormen in de bouw. De laatste 17 jaar werkte hij voor de Koninklijke BAM Groep als senior jurist. 

 

    | Mail de redactie | Print