Dit zijn de kanshebbers voor de Gouden Zandlopers 2019

De Gouden Zandlopers-jury heeft gesproken! Na een intensief juryberaad afgelopen vrijdag in Amsterdam, zijn er per jurycategorie drie genomineerden gekozen, inclusief de uiteindelijke winnaar! Allen & Overy en Kennedy Van der Laan sleepten ieder twee nominaties in de wacht.

De flinke stapel nominaties zorgde voor stevige inhoudelijke discussies onder de vijfkoppige jury: wat is nu echt innovatief in de advocatuur, en wat heeft de cliënt eraan? Welk jong juridisch talent springt er nu echt uit? En welk Nederlands Legal Tech-bedrijf heeft het al verder geschopt dan de concurrentie?

De winnaars worden op donderdag 28 maart 2019 bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond in de Kromhouthal in Amsterdam. Een avond om niet te missen: Bestel hier uw kaarten. 

Wij danken iedereen die een nominatie voor de Gouden Zandlopers heeft ingediend! Het juryberaad heeft de volgende kanshebbers per categorie opgeleverd, hieronder steeds genoteerd op alfabetische volgorde:

Innovatie Award
Allen & Overy (Allen & Overy Listens)
Kennedy Van der Laan (LegalTech)
La Gro Geelkerken (Security Token Offering)

Legal Tech Award
Clocktimizer
PrivacyPerfect
ZyLAB

Marketing Award
Kennedy Van der Laan
Ploum
Van Iersel Luchtman

Young Talent Award
Don Ceder (Ceder Advocatuur)
Brigitta Jakic (CMS)
Ameer Muhammad (Pels Rijcken)

CSR Award
Allen & Overy
HVG Law
Simmons & Simmons

Legal Design & Infographic Award
Fornier Legal Design
Stibbe

Tijdens de uitreiking van de Gouden Zandlopers wordt er tevens een Oeuvreprijs toegekend aan een ervaren advocaat die veel heeft betekend voor het juridische vak. Ook wordt dan bekend wie zich de beste legal counsel van Nederland mag noemen, wat het snelst groeiende advocatenkantoor van Nederland is en wie er het best presteerden op M&A-gebied.

De jury van de Gouden Zandlopers 2019 bestaat uit Christ’l Dullaert (Le Tableau, voorzitter), Jean Schreurs (General Counsel NXP, ex-voorzitter NGB), Jaap Bosman (TGO Consulting), Yu Lian de Bakker (General Councel PVH Europe/Tommy Hilfiger/Calvin Klein) en Ebbo Haantjes (segmentmanager Legal bij Sdu).

    | Mail de redactie | Print