Holla Advocaten opent vestiging in Utrecht

Het Brabantse kantoor Holla Advocaten opent per 1 juli 2019 een nieuwe vestiging in Utrecht, aan het Stationsplein. Een team van vijf advocaten afkomstig van het Utrechtse Bosselaar & Strengers en onder leiding van Janina Maduro (foto) stapt over om de derde Holla-vestiging te bemensen.

Holla is tot nog toe gevestigd in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven, waar onlangs nog een nieuw kantoorpand in de buurt van het station werd betrokken. Het kantoor zet nu de stap naar Utrecht om fysiek dichterbij cliënten in Midden-Nederland en de Randstad te zijn en hen zo nog beter te kunnen bedienen, aldus een persbericht. 

“Een belangrijk deel van onze bestaande cliënten bevindt daar,” zegt managing partner Robert Gebel. “De opening van dit nieuwe centraal gelegen kantoor is dan ook een logische stap in de versterking van de relatie met onze cliënten. Wij zien dat er in deze regio volop groeipotentie aanwezig is, waar wij graag op inspelen.”

Janina Maduro en haar team bestaande uit advocaat-medewerkers Christel Kerkers, Keltoum Harraz, Michiel Stoové en Lars ten Wolde gaan per 1 juli aan de slag voor Holla in Utrecht. Zij richten zich op vennootschapsrecht, insolventierecht, herstructurering en ondernemingsrecht. Ook kunnen enkele advocaten optreden als curator in faillissementen.

Om direct een nauwere band met de stad Utrecht te kweken, is Holla de officiële legal partner van la Vuela Holanda: de Ronde van Spanje start in augustus 2020 in Utrecht en is vervolgens drie dagen aanwezig in Nederland.

Bosselaar & Strengers grijpt het afscheid van de insolventiesectie aan om naar eigen zeggen ‘haar focus verder te verscherpen’. Het kantoor richt zich op Corporate en Real Estate advies, specifiek voor cliënten in de sectoren Gezondheidszorg, Vastgoed & Bouw en Agri & Food.


Het Utrechtse Holla-team, v.l.n.r. Christel Kerkers, Keltoum Harraz, Janina Maduro, Michiel Stoové en Lars ten Wolde.

    | Mail de redactie | Print