Houthoff Buruma adviseert Eurofiber bij twee overnames

Glasvezel

Glasvezelbedrijf Eurofiber, eigendom van private equitybedrijf Doughty Hanson, breidt haar netwerk uit met de Limburgse aanbieders van glasvezeldiensten Isilinx en IsiConneXion. Een maand geleden nam het glasvezelbedrijf ook al glasvezelbedrijf UNET over, die vooral in Flevoland actief is. Eurofiber zet zo in korte tijd twee stappen in het verder uitbouwen van zijn glasvezelnetwerk en het realiseren van zijn groeiambities.

Eurofiber heeft voor zowel de aankoop van UNET als die van de Limburgse bedrijven advocatenkantoor Houthoff Buruma ingeschakeld. Partners Jan Paul van der Hoek en Jacques Kröner leiden bij beide deals het team van hun kantoor. Houthoff Buruma adviseert ook private equitybedrijf Doughty Hanson,  bij de aankopen. Partner Alexander Kaarls leidt bij beide transacties het team. Door de overnames komt het aantal kilometers glasvezelnetwerk dat Eurofiber in bezit heeft ruim boven de 16.000.

Adviseurs verkopers

Isilinx en IsiConneXion hebben advocatenkantoor AKD in de arm genomen voor juridisch advies bij de verkoop. Partner Nathalie van Woerkom is de dealcaptain van het AKD team. Holland Corporate Finance verzorgt het financiële advies aan de Limburgse bedrijven. Partner Robert Boersma stuurt het team aan dat aan de deal werkt. UNET heeft bij de verkoop Bluemind Corporate Finance ingeschakeld voor financieel advies. Managing partner Ron Belt leidt het team dat aan de deal werkt.

    | Mail de redactie | Print