Legal Woman of The Year 2014: Nora van Oostrom

KNB-woordvoerder Nora van Oostrom is door de leden van het Legal Women Platform gekozen tot Legal Woman of the Year 2014. Dat heeft de organisatie maandagmiddag bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst in het hoofdkantoor van ABN Amro in Amsterdam. Friederike van der Jagt van is het Upcomming Talent van 2014.


Nora van Oostrom is adviseur van Nauta Dutilh, raadsheer-plaatsvervanger in het Hof Arnhem-Leeuwarden, woordvoerder van de KNB en executive manager van de Law Firm School. Van Oostrom is gespecialiseerd in onroerend goed recht en met name in de mogelijkheden om verplichtingen te binden aan registergoederen. Daarnaast houdt zij zich in den brede bezig met andere notariële rechtsgebieden, waaronder het erfrecht en de notariële ambtsuitoefening.

Frederieke van der JagtUpcomming talent Friederike van der Jagt maakt deel uit van de TMT-praktijk van Stibbe. Zij richt zich op privacy, e-commerce, social media en ICT-recht. Zij adviseert bedrijven en semi-overheden bij het opstellen van hun (privacy)beleid en het compliant maken hiervan, onder meer met betrekking tot het gebruik van cookies en het omgaan met datalekken. Ook staat zij clienten bij in geval van onderzoeken van de diverse toezichthouders. Daarnaast adviseert zij over telecommuncatie-, privacy, ICT, elektronische handel- en mediaregelgeving.

    | Mail de redactie | Print